( uid_21476 | 2022. 01. 26., sze – 17:18 )

A 444 közismerten mainstream, balliberális, globalista, nyugatbarát propagandát nyom, csak ennyire független. Tény, hogy a Fidesztől független, csak a függetlenség nem ezt jelenti.

Amit te közismertségnek nevezel, az a ti tájékozatlanságotok. A 444 egy független lap. Minden ember szubjektív, ebben az értelemben nem független semmi, mert minden ember a maga személyiségének szűrőjén keresztül érzékeli és értékeli a világ dolgait, történéseit. Ebből következően lesz individuum. Ami a kifejezésmódjában is megnyilvánul. Azonban ettől még messze van a politikai függőség, ami egy ujságíró esetében már bűn. Akkor is, ha a kormányoldal felé és akkor is ha az ellenzék irányába billen el. 
A ti vartyogásotok azért fut ki mindig arra, hogy a 444 balliberális, meg hasonlók, mert a kormánnyal szemben kritikus sok-sok éve. De hát, ez a dolga.
Azonban, ha tényleg elfogulatlanul képes lennél a vélemelényalkotásra, észrevennéd, hogy a 444 cikkeiben legalább hetente felbukkan olyan hír is, ami a kormány számára üdvös. Na, ugyanez az dakota médiában elképzelhetetlen, mert a cigó talpnyalói fizetett senkik, akik féltik az állásukat, ezért még viccből sem mernének a központ által kijelölt, rákosi rendszert idéző, már már bohózatba illő iirányvonaltól eltérni.

Az is benneteket minősít, hogy a baloldalt a liberálisokkal szándékosan összemosó dumát így beszopjátok, holott. A baloldal az baloldal, a liberális meg liberális. Attól, hogy az szdsz egykor összeállt a baloldali mszp-vel, még nem nőttek össze az esetleges pártolói és szimpatizánsai, de hát, ezt olyanoknak magyarázni, akik csont nálkül benyalják, hogy orbán, a papságot gyűlölő, nyíltan megvető, liberális köcsögből egyik reggel egyszer csak vallásos, keresztény hitű, jobboldali köcsög lett, nem egyszerű.  Hát, az ilyeneknek nehéz lehet az életük, na.