( uid_21476 | 2022. 01. 26., sze – 10:39 )

Akkor én kérdezem: miért gondolod, hogy az ország profitál abból, hogy a külföldi vagy neked tetsző magyar kapja?

Az ország abból profitál-NA, ha orbán nem lopná el és nem juttatná a mészáros nevű cigány zsebébe azt, amit adózunk.  Teccik érteni???

 

Visszatérve. Szinte biztos, hogy jelentős részét itt költi el, itt fekteti be,

Vagy dubajban, meg a Yacht építők szalonjaiban.  Esetleg Várkonyi Andrea kezén, tíz milliós gyémántok formájában. Hogy te milyen irgalmatlanul naiv vagy, azt kifejezni sem lehet.

 

jahhh és magyar ez utóbbi lehet, hogy csak néhány embernek fontos. 

LOL
Mészáros elég kevéssé büszke arra, hogy magyar, már ha ...
Ezzel ellentétben viszont a műsoraiban szinte kizárólag cigány emberek kapnak helyet. Lásd: A vacsoracsata, köztünk marad és a life TV, ozone tv egyéb klf műsorai. 

 

Amiket meg felsoroltál, azok csak SZERINTED baloldali hírportálok, amúgy a nagy részük független, mint ahogy a kedvenc tolvaj-cigányod által uralt médiumok SEM jobboldaliak, csak ti ezt szopjátok be, erre gerjedtek, így számotokra jobboldaliként vannak címkézve és eladva. 

Odáig meg, gondolom saját kútfőből nem is tudnál eltalálni, így én segítelek ki, hogy a jobboldal az nem ti vagytok, pláne nem az a libernyák cigány, aki a liberális internacionálé alelnöke volt és még a parlament kupolatermében is bőszen káromolta az egyházat, a csuhásokat.