( Caro | 2022. 01. 25., k – 09:54 )

Én leírtam már párszor: hasonló kiábrándult fideszes vagyok, mint amilyennek MZP mondja magát. Mondjuk nálam ez elég hamar megtörtént, amikor 2010-ben nem indították újra az eddigi legjobb köztársasági elnökünket, helyette egy bohócot tettek a helyére (ahogy most is erre készülnek).

Aztán 2010 őszén jött a véres bosszú az alkotmánybíróságon is, amikor egyszer keresztbe tettek egy törvénynek. Ettől függetlenül nem mondom, hogy mindent rosszul csináltak volna, eleinte nagyon fegyelmezett költségvetés, csökkenő államadósság, stb. ezek mind rendben voltak.

De 2010 óta nem szavaztam rájuk. Látszódott, hogy a hatalomtól elvesztették a fejüket, mára eljutottak oda, hogy bárki akinek egy kicsit is más a véleménye, az már ellenség. Szíjjártót betenni külügyminiszternek, te jóságos ég... a járvány félrekezelése (nem a keleti oltásokra gondolok), az MTA hálózat bedarálása, az osztogatás a választások előtt, a TELJES szakmaiatlanság meggyőzött arról, hogy ennek a társaságnak mennie kell, és egy olyan kell helyettük, akinek kisebb az önbizalma.

Csak egy apró példa:https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce…

Azon tegyük magunkat túl, hogy egy ocsmányul szkennelt pdf. De ebből világosan látszik az, amit mindig is sejtettem, hogy miért nincsenek nálunk hétvégén covid adatok: MERT EXCEL TÁBLÁZATOKBAN VEZETIK (2.1-es pont vége)! Na a Fideszre leadott szavazat egyenlő az excel táblázatok fenntartásával, a vajákos járványkezeléssel, az alternatív történelemmel. Mindez kiegészítve azzal a szilárd meggyőződéssel, hogy a magyar tőke (Lőrincz, Tiborcz) jobb a külföldinél, akkor is ha sokkal kevésbé hatékony. Meg hogy a foci tartja össze a nemzetet.

Persze továbbra is azt mondnom, akinek ez worksforme az szavazzon nyugodtan a Fideszre. Nem bízok az ellenzékben sem, csak időként ki kell borogatni a szekrényeket, és már rég itt az ideje.