( TCH | 2022. 01. 20., cs – 12:18 )

Egyrészt nem stimmel, mert technikailag nem tilt le semmit. Másrészt nem stimmel, mert mindenáron irreleváns fasságokat akarsz beszúrni a flowba, hátha nem veszem észre. "Nem fog összejönni." A sztori onnan indult, hogy a Githubról baszták ki a YTDL-t, mert állítólag kalóz cucc. vonyika benyögte, hogy az is, bár megindokolnia már nem sikerült, hogy miért. Ezek után te jössz ezzel a teljesen irreleváns baromsággal, hogy de megsérti a YT UA-t; hát akkor még egyszer: a homályos megfogalmazás (letiltás) nem fedi egyértelműen a YTDL-t, másrészt a YTDL nem YT-exkluzív, harmadrészt meg kurwára nem ez volt a téma. Kiemelem:

de én csak és kizárólag az user agreementről beszélek

És pont ez az, ami rohadtul nem irreleváns. A téma onnan indult, hogy kibaszták a Githubról, mert kalózprogram. vonyi azt mondta, hogy mert az. Én elmagyaráztam neki, hogy távolról sem. És te erre azzal jössz, hogy de megsérti a YT UA-t. Ember, hol releváns ez?! A tecsőn a reklámok kiblokkolásával jó esetben a felhasználó sérti meg az UA-t, nem a tool fejlesztői és nem a Githubon, hanem a YT-n és ez nem kalózkodás! Belehánytál a dologba egy hótt irreleváns marhaságot és most megpróbálod elterelni az eredeti témáról a szót, hogy te nem arról beszélsz! Amiről te beszélsz, az a Github+ms vs. YTDL témában érdektelen! Egy olyan "érvet" akarsz beleerőltetni a vitába, hogy alátámaszd a Github eljárásának jogosságát, aminek köze nem volt a Github eljárásának megindoklásához.

Csak nem érdekel.

"Laza vagyok, szétesem, kezemben a GSM." Téged sose érdekel a téma, amihez hozzászólsz, de azért mindig hozzászólsz. "Uncsi már" ez a szar duma.