( TCH | 2022. 01. 19., sze – 10:27 )

mert az.

/o\ Te jó ég...

A youtube-dl egy mezei tecső-letöltőprogram, azt lehet letölteni vele a tecsőről, amit így is teljesen ingyen és bérmentve meg lehet nézni. Azokat a videókat hol kalózkodás letölteni? Akkor a kugli egy kalózszervezet, mert hosztolja ezeket az anyagokat? Akkor az összes FTP letöltő is kalózprogram, mert lehet vele warez FTP szerverről letölteni? Akkor az összes torrent kliens is kalózprogram, mert kalóz anyag is terjed torrenten? Akkor az összes browser is kalózprogram, mert kalóz anyagokat is lehet velük tölteni, sőt kiszedem a böngészőcache-ből a videót és akkor kalózkodtam? Tiltsuk be a wget-et, curl-öt is? Azokkal is le lehet tölteni a tecsőről.

Gondolkozz már el egy kicsit. Ha tényleg kalózprogram lenne és jogos lett volna az eltávolítás, akkor miért rakta vissza a cég és miért állt neki magyarázkodni, miért az a hivatalos álláspont, hogy nem kalózprogram, fals riasztás volt?

Gondolkozz, mielőtt szólsz, köszi.

és ahogy ránéztél BUZI LETTÉL? egyből elkapott a vágy hogy leszopj egy faszt és ez azóta is frusztrál?

Sajnálom vonyikám, de nem, úgyhogy nincs esélyed nálam. Amire én céloztam, hogy nekiálltak platformszinten politizálni, a politikában állást foglalni. Egy cég, egy szolgáltatás - egy platform - politikailag semleges kéne, hogy legyen. Az, hogy a tulajoknak, alkalmazottaknak van magánemberként politikai identitása, véleménye, az rendben van, de a szolgáltatásba ezt beleerőltetni és ráerőltetni az összes júzerre, az nincs rendben.

Gratulálok amúgy, sikeresen triggerelődtél és lendületből mocskolódással nyitottál: így kell ezt csinálni, így kell képviselni az álláspontodat. :) Én már csak egy kávét kérek. (Nem, igazából bagolyfőzeléket.)