( gergov | 2022. 01. 18., k – 23:23 )

"közönséges hazudozás és személyeskedés."

Nem adtam en neked a szadba semmit (meg a vegen megharapod), csak a megnyilvanulasaidon gunyolodtam. Ezzel szemben te sorozatosan gunynevekkel es jelzokkel illetsz, illetve minositesz. Es tudod mi a legszornyubb? Hogy nem hat meg.

"Én mindennapos betegségeket mondtam"

En meg azert kertem fertozot, mert pl. az agyverzesed viszonylag ritkan terjed at a melletted dolgozora.

"Egyébként mástól már korábban kaptál számokat és nem reklamáltad meg."

Dehogynem reklamaltam. Szoltam, hogy 2020-at hiaba nezitek, mert az a jarvany szempontjabol toredek ev egy elso koros eleg fullos lockdownnal. Varom mar a 2021-es adatsort, hogy az orrod ala dorgolhessem, meg akkor is, ha elso saccra a covid csak a masodik lesz rajta.

"Két éve van itt a kovid, van 8 milliárd ember, volt 5 hullám és 5.5 millió halott. Ez azt jelenti, hogy két év és öt hullám alatt a 8 milliárd fő bármelyikének pontosan 1.1:8000 esélye volt ebbe belehalni."

Kitoltottem egy hatoslotto szelvenyt. 50℅ eselyem van fonyeremenyt nyerni: vagy igen, vagy nem. :) Quick maths yo. Segitek: van x igazolt fertozott, meg y igazolt halott. Ha kivancsi vagy, hogy a megbetegedettek hany szazaleka halt meg, akkor azt ugy kell kiszamolni, hogy y/x*100. Ebbol annyit esetleg hajlando vagyok engedni, hogy kitalalhatsz egy szorzot a hivatalosan nem szamolt, de valos megbetegedesekre, hiszen nem minden eset jut a statisztikat gyartok tudomasara. Kitalalhatsz te mast, de az hibas eredmeny lesz. Egely Gyorgy is feltalalta az orokmozgot. Ja, nem, csak kiderult, nem tud integralni.

"Nem azt hoztam ki, hogy a vakcina veszélyesebb"

Valoban, ezt rosszul irtam, bar nem ugy gondoltam. Meg meg mast is, de azt nem vetted eszre :)

"nem egy szar bulvársztoriról beszélünk, hanem a valóságról, hiába hazudozol már megint"

Itt a bulvarcikket kifejezetten azert emlitettem, hogy erzekeltessem, hogy mennyire feluletes az ismeretanyagom abban a temakorben. Nem allitottam semmit, felreertetted. Egy pillanatig sem allitottam, hogy az hazugsag lenne. Amit a covid temaban ide osszehordtal, az viszont netto marhasag rengeteg igazolatlan allitassal " targyi tevedessel.

"az én egészségemet is az orvosok baszták szét és közben szinte minden pénzemből kiforgattak. Úgyhogy ebből még elsőkezű tapasztalatom is van"

Ja, hogy te vagy az a csavo... igy legalabb mar a motivaciot ertem: az orvosokkal szembeni gyulolet. Amugy tenyleg erdekel, miert kerult neked ez az sok penzedbe? Nem itthon tortent? Nem fedezte a TB? Vagy maganorvosi ellatast valasztottal?

"Nagyon beakadt neked ez a jó bíró."

Be hat, mert kilog az "egesz vilag korrupt" vilagnezetedbol. Szerinted ha mindenki benne van es fel van vasarolva kilora, mit tudna tenni egy, azaz egy ember? Nem hivna fel a fonoke, hogy Janikam, ez az itelet igy nem franko, gyurjunk rajta meg egy kicsit? A valosag nagy valoszinuseggel az, hogy ebben a konkret esetben nem volt semmi svindli. Az FDA eloadta, hogy ok szeretnenek elmolyolni az adatpublikalassal, hogy egy rosszul megvilagitott sarokban egy egyetemista gyakornok raerosen kisatirozhassa, ami szerinte nem tartozik a kozre, a biro meg szolt, hogy szerinte fontosabb minel elobb megjelentetni az adatokat, mint kitakarni a kitakarnivalot, hat kiszortak. Nem volt semmi jo es rossz harca a hatterben.

"mindet lesöpörted valami bullshittel, pl., hogy paywall mögött van, meg regisztrációt kér, amikor egyik sem igaz."

Az a mind az eddig egy darab volt. Belatom, tenyleg legalabb annyira hihetetlen, hogy ez igy van, mint a szomszedasszonyod at nem aludt orainak szama. Ja, meg tovabbra sincs jelentosege, mert amugy mashonnan - veled ellentetben - ismerem a tartalmat. De ezt mar mondtam. Ne felejtsuk el, hogy ezt arra linkelted bizonyitekkent, hogy a Pfizert koteleztek a publikaciora, de mar a szamomra is elerheto reszen le van irva, hogy az FDA-t.

"szerinted hülyeségeket beszélek, mert bántom a gyóccergyárakat"

Szerintem alljunk meg ott, hogy "szerinted hülyeségeket beszélek". Ez igy fedi a valosagot.