( TCH | 2022. 01. 18., k – 22:02 )

Mar ha azt nem tekintjuk oknak, hogy ha badarsagot latok, azt altalaban szoktam jelezni.

Az nem jelzés, hogy nekiállsz fölényeskedve a másik szájába adni olyanokat, amit nem mondott. Az közönséges hazudozás és személyeskedés.

Kerlek csak fertozo betegsegekkel hasonlitsd ossze!

Én mindennapos betegségeket mondtam, nem fertőző betegségeket, ez egy. Kettő, ha szerinted egy olyan betegség, ami nem fertőző, több embert visz el, mint ami fertőző és emberről emberre terjed, akkor mennyire lehet veszélyes az utóbbi? Egyébként mástól már korábban kaptál számokat és nem reklamáltad meg. De tessék, itt a KSH statja.

Igen, vetted az abszolut felso limitet, a bolygo nepesseget, es elosztottad egy kisebb szammal, mint az igazolt covid halalozasok. Igy meg mindig nagyobb halalozasi arany jott ki, mint a nemtommarmivel hasonlitottad ossze, es ebbol levontad a kovetkeztetest, hogy az a vakcina akarmi veszelyesebb, mint a virus. Hat lol.

Hát lol, bizony. Egyrészt mert elmondtam, hogy én az össz. esélyt nézem. Két éve van itt a kovid, van 8 milliárd ember, volt 5 hullám és 5.5 millió halott. Ez azt jelenti, hogy két év és öt hullám alatt a 8 milliárd fő bármelyikének pontosan 1.1:8000 esélye volt ebbe belehalni. Ez sima matek, nem értem, mit nem értesz. A másik, ami miatt ez nagyon nagy lol - mármint amit mondtál - hogy már megint hazudtál. Nem azt hoztam ki, hogy a vakcina veszélyesebb, hanem azt, hogy a kovid veszélyesebb 0.00375%-kal. És egyébként a te általad megadott számokkal hasonlítottam össze. Na, ennyit erről.

Amugy se valts temat, most arrol beszelgetunk, hogy a COVID oltas vagy a virus a veszelyesebb.

Ez a témához tartozik, ne terelj, ne hazudj. Te azt állítod, hogy az oltások és a vírus veszélyességét meghatározták az orvosok és a gyógyszergyárak. Én meg azt mondom, hogy hazudnak. És a hazugságuk ékes példája az ópiátmérgezéses botrány is. Ez bizony nettó tömeggyilkosság volt és nem egy szar bulvársztoriról beszélünk, hanem a valóságról, hiába hazudozol már megint. Ne nyald a gyógyszergyár valagát, mert "csokis" lesz a szád.
Tessék pár "bulvár" forrás:
https://en.wikipedia.org/wiki/Opioid_epidemic
https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/sep/05/opioids-killed-600000-americans-sacklers-immunity
http://news.sky.com/story/what-is-the-opioid-scandal-and-why-could-big-pharma-lose-billions-11796160
http://www.bbc.com/news/business-54636002
http://www.justice.gov/opa/pr/opioid-manufacturer-purdue-pharma-pleads-guilty-fraud-and-kickback-conspiracies
Tessék bazmeg, csupa bulvártermék, élen a Wikipediával és a justice.gov-val. Na, ez a lol. Nem érzed magad ilyenkor szarul, hogy még egy bebizonyított tömeggyilkosságot is megpróbálsz elbagatellizálni? Látod ezt a görbét? Ennyien haltak meg a gyógyszergyárak profitjának oltárán és az orvosok ölték meg őket. Kitalálták a fájdalomjárvány fogalmát (epidemic of pain) és megtömték kezelés gyanánt az embereket ópiátokkal. Pénzért. És leszarták, hogy meghalnak. Ezekben bízzunk? Ezekben? Na, így hiszek én el ezeknek bármit a vírusról, vagy a vakcináról.

Igen, sajnos van ilyen is. Bele is buktak az erintettek. Ettol meg ez nem a tobbseg. Vagy ha ugy gondolod, hogy ez altalanossagban igaz, legyszi ezzel a mondattal nyiss, amikor legkozelebb jelentkezel valahol kezelesre :)

Fölényeskedő macskajancsi... Belebuktak, de megúszták pénzbírsággal. Tömeggyilkosságért. Baromi jó.
Mellesleg csak úgy mondom, hogy az én egészségemet is az orvosok baszták szét és közben szinte minden pénzemből kiforgattak. Úgyhogy ebből még elsőkezű tapasztalatom is van. De nem a többség. Oké.

Amit te ellenorzes nelkul benyeltel, mert enpassant a megbizhato irta. Gratulalok.

Köszönöm. Én legalább elismertem, hogy tévedett és én benyeltem. Te viszont még mindig bő nyállal szopkodod a Big Pharma faszát. Gratulálok.

Legyszi ne terelj!

Te terelsz, nem én. Leírtam, hogy miért releváns.

Csak azer' kerdeztem, mer' ugye az is meg vot' mondva, hogy titkoltak az 1200 halottat, csak most muszaj volt megis beismerni, mert a jo biro kotelezte oket. Pillanatkep a Pfizer HQ-rol valahol egy alpesi hegy gyomraban:

- Bela, jott ez a birosagi vegzes. Vegunk van, be kell ismernunk, hogy egy haszontalan, halalos merget arusitunk.

- Nem lehetne inkabb hazudni valamit?

- Nem, a jo biro kotelez, nincs mese, az igazat es csakis az igazat kell mondani.

Nagyon beakadt neked ez a jó bíró. Fáj a seggednek, hogy szétkúrták a gyógyszergyárakét? Érdekelt vagy? Vagy csak simán vallásos?

De te ne ezzel foglalkozzal, inkabb hozz bizonyitekokat az allitasaim ellen es a sajatjaid alatamasztasara. Teljesen iranyitott kerdeseket kapsz, csak linkeket kene' ra bedobalni valaszkent.

Ne hazudj, kaptál mindenre linkeket, de mindet lesöpörted valami bullshittel, pl., hogy paywall mögött van, meg regisztrációt kér, amikor egyik sem igaz.

Ja, hogy az nem megy, ezert sullyedtel a szemelyeskedes legmelyebb szintjere?

Nem. Oda azért süllyedtem, mert mentem utánad. Te kezdtél el személyeskedni, ezt már tisztáztuk. De megideologizálod, hogy de én megérdemlem, mert szerinted hülyeségeket beszélek, mert bántom a gyóccergyárakat. Csak neked szabad személyeskedni? Quod licet Iovi és te döntöd el, ki isten és ki ökör?