( TCH | 2022. 01. 18., k – 13:32 )

Nocsak. Megmutatnad nekem kerlek, hogy hol minositettelek, vagy hasznaltam rad jelzoket, gunyneveket? A mondandodat valoban kifiguraztam, mert megvan rola a velemenyem, ez azonban nem a szemelyed elleni tamadas. Meg a chemtrailes vonalat is te hoztad be, erre mondtam, hogy felesleges lenne teged egetni, mert megteszed magad is.

Azzal kezdted, hogy nekiálltál hazudozni rólam, szavakat a számba adni. És te szóltál hozzám először, tehát teljesen ok nélkül csináltad.
https://hup.hu/szavazasok/20220112/kv_a_jarvany_vegevel_megszunjon_e_a_vedettsegi_igazolvany#comment-2727636
https://hup.hu/szavazasok/20220112/kv_a_jarvany_vegevel_megszunjon_e_a_vedettsegi_igazolvany#comment-2727640
Hogy ki ég itt jobban, azt nem te fogod eldönteni. Én azt a 42000-es adatot néztem be, mert nem ellenőriztem enpassant számait. Te? Te már annyi baromságot és rosszindulatú hazugságot fostál ide, hogy összeszámolni is nehéz.

Mert jelenleg erre van adat. Megjegyzem, annak egy resze 2-3 oltasos.

Hát, arra is van adat, hogy a kovid hány ember nyírt ki két év alatt. Kevesebbet, mint az autók. Vagy egyéb betegségek. Mindennapos betegségek.

Arra meg semmi bizonyitek, hogy 44-et fognak beadni.

Nem 44-et adnak be, hanem amennyit tudnak, a 44 csak egy hasraütött szám volt. Bizonyíték nincs, de tendencia az van.

Te magad linkelted, hogy ettol intenek is az egeszsegugyi szervezetek.

Mégis csinálják a kormányok.

Hat, ha ez a helyes szamitasi mod, akkor a jarvany elejen, amikor meg csak nehany ezer fertozott es nehany tiz halott volt eleg nagy butasag volt barmit is intezkedni. Ja nem, megse, csak nem igy kell szamolni.

Nem a járvány elején mondtam véleményt a halálozásokról, hanem több év és több hullám után. Nem jött be. Mármint az "érvelésed".

A linkedet. Nalam csak a cikk eleje latszik, a tovabbiakert regelni kellene. Lehet, hogy mi ketten nem ugyanazt latjuk? A dinamikus weboldalak koraban ki tudja... De nem is szamit, mert mar korabban olvastam ugyanezt az infot mashol.

Fotózd már ki plz., mert szerintem csak egy sima popuppal kitakarta neked, amit az adblocker simán el tud takarítani.

Na latod, az ilyenek miatt tekintlek en konteosnak es gunyolodok a mondandodon. Btw honnan tudod, hogy a hatterhatalom nem vette meg kilora a nemtudomkit, aki azt terjeszti, hogy a virus veszelytelen, mert igy probalja 15℅-kal csokkenteni a nepesseget?

Látod, ezért tekintelek én vagy egy retardált faszparasztnak, vagy egy hazug trollnak. Már megint olyan szelektíven reagálsz, hogy az már fáj. Mi a baj, nem tudsz mit mondani az ópiátbotrányra, amiből kvazárfényességgel világlik ki, hogy az orvosok és a gyógyszergyárak pénzéhesek, korruptak és nemtörődömök? Arra reagálj. Utána büfögd, hogy konteó. Gyökér.

Erdekes, hogy megis tobb onnan szarmszo fals allitas is elokerult.

Hát nem, a posztban voltak összeszedve, onnan volt.

Apropo, amugy arra van valami infod, hogy ez a konkret dokumentum a birosagi dontes elott vagy utan jelent meg? Mert en nem talalok rola semmit, de ki van benne takarva egy "uzleti titok", megpedig a leszallitott vakcina mennyisege, szoval ugy nez ki, hogy ezt meg bekeben kicenzuraztak a megjelentetes elott.

Nincs infóm, gőzöm sincs. Reagálj az ópiátbotrányra. Vagy arra nem tudsz?

Most pedig ugorj neki ennek a kommentnek is es keresd meg benne az eluteseket. Bevallom, mar fogy a lelkesedesem, es nem olvasom vissza, amit irtam, mielott bekuldom.

Nahát-nahát, már megint hazudsz, mint az árvíz. Eddig egyetlen darab "elütésedet" emeltem ki. (Szerintem nem elütés volt, csak nem tudod, hogy két füled van (és mégsem vagy szatyor...vagy mégis?!) és ezért a hallást két L-lel kell írni.)
De mindegy. Elütötted, mint vonat a csövest. Reagálj inkább az ópiumbotrányra, mert arra nagyon nem akarsz. Gondolom direkt.