( gergov | 2022. 01. 18., k – 12:56 )

"Ha neked lehet, nekem is."

Nocsak. Megmutatnad nekem kerlek, hogy hol minositettelek, vagy hasznaltam rad jelzoket, gunyneveket? A mondandodat valoban kifiguraztam, mert megvan rola a velemenyem, ez azonban nem a szemelyed elleni tamadas. Meg a chemtrailes vonalat is te hoztad be, erre mondtam, hogy felesleges lenne teged egetni, mert megteszed magad is.

"Miért, te miért csak egy oltást nézel, miért nem azt, hogy negyvennégy oltás után hogy fog kinézni valaki?"

Mert jelenleg erre van adat. Megjegyzem, annak egy resze 2-3 oltasos. Arra meg semmi bizonyitek, hogy 44-et fognak beadni. Te magad linkelted, hogy ettol intenek is az egeszsegugyi szervezetek.

"Én az össz. esélyt nézem, hogy eddig mennyi esélyed volt belehalni a vírusba."

Hat, ha ez a helyes szamitasi mod, akkor a jarvany elejen, amikor meg csak nehany ezer fertozott es nehany tiz halott volt eleg nagy butasag volt barmit is intezkedni. Ja nem, megse, csak nem igy kell szamolni.

"DAFUQ?! WTF?! Te mit nézel?! "

A linkedet. Nalam csak a cikk eleje latszik, a tovabbiakert regelni kellene. Lehet, hogy mi ketten nem ugyanazt latjuk? A dinamikus weboldalak koraban ki tudja... De nem is szamit, mert mar korabban olvastam ugyanezt az infot mashol.

"Akiket ugye nem vettek meg kilóra a gyógyszergyárak. Kéz nem mos kezet. Nem fújnak ezek egy követ."

Na latod, az ilyenek miatt tekintlek en konteosnak es gunyolodok a mondandodon. Btw honnan tudod, hogy a hatterhatalom nem vette meg kilora a nemtudomkit, aki azt terjeszti, hogy a virus veszelytelen, mert igy probalja 15℅-kal csokkenteni a nepesseget?

"videóról szó sem volt, azt ki sem nyitottam"

Erdekes, hogy megis tobb onnan szarmszo fals allitas is elokerult. Ugye volt szo arrol, hogy a tesztek alatt, meg a forgalombahozatal elott 1200-an haltak meg. Ez epp ebben a videoban egy felreforditas. Aztan volt az, hogy 42e emberbol meghalt 1200. Ezt a doki mondta benne - eloszor, mert kesobb mar korrigalt. Szinten tole hangzott el, hogy a pfizert koteleztek az adatok megjelentetesere. Lehet, hogy tenyleg nem onnan vetted, de eleg sok az egybeeses. Apropo, amugy arra van valami infod, hogy ez a konkret dokumentum a birosagi dontes elott vagy utan jelent meg? Mert en nem talalok rola semmit, de ki van benne takarva egy "uzleti titok", megpedig a leszallitott vakcina mennyisege, szoval ugy nez ki, hogy ezt meg bekeben kicenzuraztak a megjelentetes elott.

Most pedig ugorj neki ennek a kommentnek is es keresd meg benne az eluteseket. Bevallom, mar fogy a lelkesedesem, es nem olvasom vissza, amit irtam, mielott bekuldom.