( TCH | 2022. 01. 18., k – 10:31 )

De ha egyszer van. Linkeltem peldat. Mas esetekben meg nem tudjuk, de az sem jelenti azt, hogy nincs.

Én meg adtam neked egy fullos interjút, ahol egy képzett oltott jogász rágja a szádba, hogy nem, nincs.

Erre meg mundig nem hoztal konkret peldat.

Ember, most kaptad meg a forrásodat arra, hogy a bíróságon kellett kiverni a Pfizerből a doksikat. (És tök mindegy, hogy a végzés az azokat visszatartó FDA-nak szólt, nem közvetlenül a gyárnak, mert az FDA a gyár miatt tartotta vissza.) Függetlenül attól, hogy a 42000-es minta nem az össz. volt, hanem a mellékhatások száma, attól még bírósági végzés kellett, hogy ezt kipréseljék belőlük. És ez csak egy példa volt, mert linkeltem többet is; ezek szerint nem olvastad el egyiket sem.

Az, hogy 70 000 000 emberbol osszesen 7xxx-nel lepett fel sulyos mellekhatas biztonsagosnak szamit.

Igen? Akkor ha a kovidba 8 milliárdból 1.1 millió ember hal bele (per hullám), akkor a kovid is biztonságos? Csak mert a 70m-ből a 7k, az 0.01%, a 8M-ból az 1.1m az 0.01375%; ezek nagyjából azonosak. Na jó, a kovid 0.00375%-kal veszélyesebb, elismerem. Ehhez képest a kovidnál az a duma, hogy "de ha beleesel abba a picibe, akkor", a vakcinánál meg az, hogy de még mindig jobb, mint a vírus, meg mindig kevesebb eséllyel, mint a vírusnál? Aha, 0.00375%-kal kevesebb eséllyel, köszi. Dehaakovidmiattleterhelődikakórház! És ha a vakcina miatt? Szemmel láthatólag az arányok ugyanazok a pofáraesésre vele. Ja, akkor azt is a kovid számlájára írják.

Hat, ha csak ilyenek vannak, akkor inkabb ne.

Fáj az igazság?

A szomszedasszonyod is osszetetteb tema annal, hogy behaluzta. Sokkal inkabb arrol van szo, hogy kiszinezte, elmeselte anyukadnak, aki elmeselte neked (a himlojet lattad fenykepen), te meg szakertokent megallapitottad, hogy eletveszelyes allapotban volt.

Hát, itt két eset lehetséges. Vagy komplett retardált vagy, aki egy kurwa mondatot sem tud értelmezni (de azért osztja a másikat egy 30 oldalas dokumentumért, amit a másik egyébként nem is olvasott, csak a kivonatát), vagy egy rosszindulatú hazug patkány, aki vagy trollkodni jött ide, vagy a gyógyszergyárak csicskása, és pénzt kapsz hazudozásért.
Nem anyámon keresztül hallottam te retardált agykolbász. Elmondom még egyszer, tőmondatokban, bár nem fűzök hozzá sok reményt, hogy felfogod. Elment, felvette a két Pfizert. Kijöttek rajta a mellékhatások. Elmondta nekem a sztorit, megmutatta a fotóit - ő mutatta meg a fotóit. Amit anyámnak mondott, az az volt, hogy ők önként mentek el a két Pfizerért. Ezt mondta neki, a többit tőle hallottam. Az orvosa mondta, hogy az oltástól van az egész. És nem színezte ki és nem is én állapítottam meg szakértőként, hogy életveszélyes állapotban volt, ezt már megint csak te hazudtad bele, mert nincs jobb dolgod, mint a gyógyszergyárak picsáját nyaldosni ebédtájban. (Finom legalább? Ugye tudod, hogy nem csoki?)

A valoszinusege viszont kicsi.

Messze több, mint hogy benned agysejteket találjanak. Esetleg a beleidben, ha előtte velőt ettél.

Mi ebben a pech?

Az, hogy akkorát égtél a fölényeskedéssel, mint egy napkohó: vajon elő tudom kaparni? Elő.

73/50 000 000 az arany.

Meg még amit letagadnak, ugye. De persze ez megint konteó. Kérdek mást: hány oltás után ennyi? Mi lesz a huszadik oltás után? Akkor is 70/50m lesz az arány?

A virus eseteben mennyi is?

Mint fentebb kiderült: 0.01375%. És ezért a valószínűségért évente négyszer kell oltani az embereket. Ha egy oltás nem is árt meg senkinek (max. a pecheseknek), a sokadik már fog. (Vigyázz! A Portfólió egy konteóoldal, kemtrélben fürödnek egy laposföldi kádban a gyíkemberekkel!)

Ez nem bagatellizalas, hanem merlegeles.

Ez bullshit.

Mert valoszinuleg ez a helyzet. Ugye azt is csak te talaltad ki, hogy eletveszelyes volt az allapota. Tovabbra sem tudjuk, hogy a 3-4 nap / 1-2 ora alvast es a vernyomasat ellenorizte-e valaki

Nem faszikám, az az orvosa volt; arra meg továbbra sem adtál semmi elfogadható indokot, hogy miért is hazudna olyat, hogy nem tud aludni, csak fáj a picsád, hogy valaki ellent mer mondani a mainstream-nek és báncsa a gyóccergyáratot. Reparon a patikában, hinni meg a templomban kell. Barom.

Mindenesetre erdekes egy allatorvosi szomszedasszony ez, hogy rogton harom ritka mellekhatast is produkalt.

Már megint vagy retardált vagy, vagy hazudozol. Nem rögtön. A második után jött ki rajta. Felfogtad végre? Dehogy fogtad... A bárányhimlő amúgy nem dokumentált mellékhatása a Pfizernek és ilyet nem is mondtam sehol, azzal valószínűleg csak pechje volt, de hazudozz csak továbbra is nyugodtan.

Nem mondom, hogy lehetetlen, de nezd mar el nekem, hogy ketelkedem.

A kételkedést elnézném, mert kételkedni szükséges, de a rosszindulatú hazudozást nem nézem el. Csak egy retardált suttyó állít seggfájásból olyasmit egy vadidegenről, hogy ő találta ki azt, aminek a kitalálására semmi oka, vagy érdeke nem volt. Vagy egy fasz. (Troll.) Vagy egy bérenc. Választhatsz.

Elnezesedet kerem, bizonyara osszekevertelek csabbal. Szerencsere kesobb raszolgaltal, igy nem tul nagyot hibaztam.

Tehát rögtön mocskolódással kezdesz, de mivel visszaszólok, ezért igazad volt. Tehát az én kurwa anyámat, ha visszaszólok, mert anyámat szidod. Gratulálok. (Nem, ne írd le, hogy nem szidtad anyámat, képletes példa volt.)

Lehet, hogy segitene, ha nem paywallos cikkeket linkelgetnel.

Te miről beszélsz? Ez hol paywall-es?

Ami latszik belole, az alapjan viszont mar megint van itt egy kis tevedes. Az FDA-t koteleztek a dokumentumok kozzetetelere, nem a pfizert.

Lehet, de ez mellékes. Egyet kattintasz a linkelt cikkben és ott van tovább.

But the FDA can’t simply turn the documents over wholesale. The records must be reviewed to redact “confidential business and trade secret information of Pfizer or BioNTech and personal privacy information of patients who participated in clinical trials,” wrote DOJ lawyers in a joint status report filed Monday.

Az FDA azért ült rajta, mert a Pfizer nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljenek. Ennek megfelelően abból a szempontból, hogy a gyógyszergyárak hazudoznak és terelnek, hótt mindegy, hogy a konkrét végzés az FDA-nak szólt, vagy magának a gyárnak.