( gergov | 2022. 01. 17., h – 23:13 )

"Pl. amikor megpróbáltad megmagyarázni, hogy van felelősségvállalás."

De ha egyszer van. Linkeltem peldat. Mas esetekben meg nem tudjuk, de az sem jelenti azt, hogy nincs.

"letagadtad, hogy mennyit hazudoztak már a gyógyszergyárak és az orvosok"

Erre meg mundig nem hoztal konkret peldat. Az, hogy 70 000 000 emberbol osszesen 7xxx-nel lepett fel sulyos mellekhatas biztonsagosnak szamit. Azt tovabbra sem mondta egy orvos sem, hogy nincs mellekhatas Nezd mar meg mondjuk az ibuprofent, higy annak mik vannak es milyen gyakran fordulnak elo. Mennyi is fogy belole?

"Soroljam még?"

Hat, ha csak ilyenek vannak, akkor inkabb ne. A szomszedasszonyod is osszetetteb tema annal, hogy behaluzta. Sokkal inkabb arrol van szo, hogy kiszinezte, elmeselte anyukadnak, aki elmeselte neked (a himlojet lattad fenykepen), te meg szakertokent megallapitottad, hogy eletveszelyes allapotban volt.

"gőzünk nincs nemhogy a hosszútávúakról"

Eddig ez az elso valid erved. Ezt valoban nem tudhatjuk biztosan. A valoszinusege viszont kicsi.

"Legnagyobb pechedre ezt anno én linkeltem be."

Mi ebben a pech? En is erre gondoltam. 73/50 000 000 az arany. A virus eseteben mennyi is? Ez nem bagatellizalas, hanem merlegeles.

Egyebkent olyan jol titkoltak (ezt is), hogy amikor a gyanu felmerult, sok orszagban atmenetileg lealltak a hasznalataval, a kivizsgalasban pedig a gyarto is reszt vett es megallapitotta, hogy tenyleg egy letezo, sulyos mellekhatasrol van szo, majd az eredmenyeket nyilvanossagra hozta.

"mi a fasznak próbáltad meg megmagyarázni, ... hogy nem úgy történt meg, "

Mert valoszinuleg ez a helyzet. Ugye azt is csak te talaltad ki, hogy eletveszelyes volt az allapota. Tovabbra sem tudjuk, hogy a 3-4 nap / 1-2 ora alvast es a vernyomasat ellenorizte-e valaki, a himlojerol van fenykep. Mindenesetre erdekes egy allatorvosi szomszedasszony ez, hogy rogton harom ritka mellekhatast is produkalt. Nem mondom, hogy lehetetlen, de nezd mar el nekem, hogy ketelkedem.

"elkezdted velem a személyeskedést, a gyíkemberezést"

Elnezesedet kerem, bizonyara osszekevertelek csabbal. Szerencsere kesobb raszolgaltal, igy nem tul nagyot hibaztam.

Lehet, hogy segitene, ha nem paywallos cikkeket linkelgetnel. Ami latszik belole, az alapjan viszont mar megint van itt egy kis tevedes. Az FDA-t koteleztek a dokumentumok kozzetetelere, nem a pfizert. Elmondom, honnan vetted te ezt eredetileg: az enpassant altal a doksi ala linkelt videobol, ugyanis ott hangzik el. Azt egyebkent hiteles forrasnak tekinted?