( TCH | 2022. 01. 17., h – 19:29 )

Kerlek, mi is az a szamos pont? Hogy atvegyem a stilusod, en ilyet eddig nem lattam, csak ossze-vissza hadovalsz.

Pl. amikor megpróbáltad megmagyarázni, hogy van felelősségvállalás. Pl. amikor letagadtad, hogy mennyit hazudoztak már a gyógyszergyárak és az orvosok. Pl. amikor váltig kötötted az ebet a karóhoz, hogy a szomszédasszonyunk beképzelte magának az egészet. Soroljam még? És egyelőre te kezdted el a szar stílust, nem én. Te kezdtél el vádaskodni és minősítgetni, hasonlítgatni.

Ezek szerint a vilagon egyetlen vakcina es gyogyszer sem biztonsagos, aminek van mellekhatasa? Fajdalomcsillapitot vettel mar be eletedben? Vagy ez csak a covid vakcinakra ervenyes?

Súlyos mellékhatása. Ha a vakcináknak annyi mellékhatása lenne, hogy fájna tőle az ember karja, már beoltattam volna magam. De az az igazság, hogy gőzünk nincs nemhogy a hosszútávúakról sem, de még a rövidtávúakról sem, mert el sem ismerik.

Forras? En sejtem, hogy mire gondolhatsz, de vajon sikerul eloasnod?

Legnagyobb pechedre ezt anno én linkeltem be.
De derült ki más is.
Igazi barkácsvakcina ez az AstraZeneca. És mégis megpróbálják elbagatellizálni, hogy ó, ez csak minden X ezredik emberben jön elő...aztán tele volt a sajtó hetekig a rejtélyes trombózisokkal. (BTW. kovidba is csak minden X ezredik ember hal bele.)

Ez tovabbra is egy darab eset.

Az, de mi a fasznak próbáltad meg megmagyarázni, hogy kamu, hogy nem történt meg, hogy nem úgy történt meg, stb.

Ez egyebkent azert van, mert vegtelen hozzaszolason at sem tudtalak ravezetni, hogy olvasd mar el azt a szart, amire hivatkozva allitasz valotlansagokat, hatha rajossz, hogy tevedsz, de nem sikerult, mert te vegsokig kitartottal negbizhato enpassant baratod mellett. Sajnalom, csunya dolog, de elszakadt a cerna

Már bőven ama bizonyos dokumentum szóba kerülése előtt elkezdted velem a személyeskedést, a gyíkemberezést, a fölényeskedést és a hazudozást, hazugsággal való bélyegzést. No comment.

Nem, mert ezeket a dolgokat nem olyan emberek irjak, akik egy 30 oldalas dokumentumot sem tudnak ertelmezni.

És? Űrrakétát, meg sugárhajtású repülőt sem olyan emberek építenek, akik nem tudnak értelmezni egy 30 oldalas dokumentumot, aztán mégis van, hogy lepotyognak ezek, nem? Amúgy a 30 oldallal még mindig beljebb vagyok, mint te, mert te a fenti szálban vagy ötször hoztad össze, hogy egyetlen kurwa mondatot nem tudtál értelmezni, úgy, hogy még be is citáltad. Más szemében a szálkát, magadéban az Endort se.

Forras?

Már becitáltam, látom, azt sem sikerült elolvasni.