( TCH | 2022. 01. 17., h – 17:10 )

Csak hogy okulj

Túl nagy a pofád a semmire. Nem akarsz ráülni? Akkora baromságokat hordasz össze szakajtószámra itt a közelezővétételről, felelősségvállalásról, meg a többiről, hogy neked itt nincs mire okítanod senkit, még akkor is, ha ezt speciel be is néztük és a 42000-es adat téves.

(Ne faradj, tudom, biztosan hazudnak a gecik, az oltas halalosabb a virusnal, a jo birok nyilvanossagra hoztak az igazsagot.)

Ugye tudod, hogy csak az fölényeskedik, aki igazából nincs fölényben, csak megjáttsza, mert nincs a kezében semmi?

O egyebkent hallgat, vajon miert?

Több esze van, mint nekem, nem áll le egy fölényeskedő paraszttal vitázni. Tudod, hogy miért hittem neki első blikkre? Mert ő nem hazudozik, maximum benéz valamit, emberek vagyunk. Te viszont az eddigi vitákban kb. ezt a 42000-es adatot leszámítva mást sem csináltál, mint hazudoztál, tagadtad a gyógyszergyárak, az orvosok felelősségét és hazugságait és ugyanakkor meg minket címkéztél fel laposföldhívőnek és hazugnak.

Na ilyet biztosan nem mondott egy szakerto sem, legfeljebb politikus.

Látod? Ezért ne akarjál te okítani senkit. Kásler mi? Rusvai? Merkely? Ezek nem szakemberek? És ez csak a hazai felhozatal töredéke volt. Mást sem hallgatunk az elmúlt két évben az "orvosoktól", mint, hogy az oltás biztonságos, mellékhatások nincsenek, csak az oltás a megoldás... Hogy is volt, hogy a delta minden oltatlant meg fog találni és ölni? Ha mi "oltástagadók" vagyunk, akkor ti ténytagadók; még azt is letagadjátok, amit két napja állítottatok. Hogy is volt, hogy az oltás meggátolja a fertőzés továbbadását?

Ekkorat? Biztosan nem.

Fantasztikus logikai és jogi érvelést láttunk.

Hat, meg ha a szomszedasszonyos szalat el is engedjuk, akkor is sorozatban ismerem fel a tevedeseiteket.

Csak a sajátodat nem, ugye? Megnézted a Schiffer interjút, amit mutattam? Mert reagálni nem reagáltál rá. Nem hosszú, pár perc és rávilágít, hogy miért lenne agyfasz kötelezővé tenni a kovid vakcinákat.

Felteve, hogy nem szandekosan terjesztetek dezinformaciot.

Szándékosan nem, maximum benézünk valamit. Szándékosan a "szakembereid" terjesztenek dezinformációt, amikor a motorbalesetben elhunyt srácot beírták kovidáldozatnak, a vakcinák mellékhatásait meg eltusolják.