( gergov | 2022. 01. 17., h – 15:09 )

Mar egeszen belemelegedtel, ne hagyjuj abba :)

"Feketén-fehéren le van írva, hogy három hónapig tartott a kísérlet. Annyi idő alatt hány embert lehet beoltani, ha még elő is kell állítani a vakcinádat, ráadásul mindezt egy kísérlet kereteiben?"

Lol, ha meg mindig enpassant doksijarol beszelgetunk, akkor feketen-feheren nagyon nem ez van leirva. Az arrol szol, hogy 2021. februar 28-ig hany mellekhatassal kapcsolatos esetrol ertesult a gyarto. Amugy 2020. december 1-tol engedelyeztek a szer forgalmazasat, ami valoban 3 honap, de szamomra nem egyertelmu, hogy ebben benne vannak-e a klinikai vizsgalatok alatt tapasztalt mellekhatasok is.

Csak hogy okulj, kerestem neked arrol is adatort: a 3. koros tesztekben kb. 43 000 ember vett reszt, ebbol hatan haltak meg. Ketten kaptak vakcinat, a maradek 4 placebot. Ez nagyjabol megfelel annak, amire ekkora mintanal szamitani lehet az adott idoszakon belul barmilyen beavatkozas nelkul. A ket halalesetet reszletesen vizsgaltak, nem allapithato meg, hogy barmelyik biztosan az oltas kovetkezmenye. Az egyikuk a masodik dozis utan 63 nappal halt meg szivinfarktusban, a masik 3 nappal az elso adag utan. (Ne faradj, tudom, biztosan hazudnak a gecik, az oltas halalosabb a virusnal, a jo birok nyilvanossagra hoztak az igazsagot.)

"saccold meg, hogy három hónap alatt hány embert tudnak beoltani"

Nem kell, van rola statisztika: https://ourworldindata.org/grapher/covid-vaccine-doses-by-manufacturer?…

Ha van turelmed, nezd vegig. Az USA+EU kb. 68 millio, es ugye nem csak ennyibol all a vilag. En nem azert teged kerdezgetlek allandoan, mert nem ertem, vagy nem tudok utananezni, neked szeretnek lehetoseget adni, hogy magad fedezd fel ezeket a dolgokat. De lassan feladom, mert ilyenkor sem vagy hajlando keresgelni, csak enpassantra hivatkozol. O egyebkent hallgat, vajon miert?

"Mellékhatások nincsenek. "

Na ilyet biztosan nem mondott egy szakerto sem, legfeljebb politikus.

"Miért, nem követhet el az AZ jogi gárdája baklövést?"

Ekkorat? Biztosan nem.

"Tudsz te mást, mint hazudozni és a másikat hazugsággal vádolni?"

Hat, meg ha a szomszedasszonyos szalat el is engedjuk, akkor is sorozatban ismerem fel a tevedeseiteket. Felteve, hogy nem szandekosan terjesztetek dezinformaciot.