( TCH | 2022. 01. 17., h – 13:33 )

Micsoda, mit nem cafoltam? Megjeloltem a dokumentumban, hogy honnan szarmazik ez az adat es leirtam, hogy az bizony mast jelent. Ha nem hiszed, jarj utana, gondolom, az angol megy, de ha nem, akkor nyugodtan add ossze a tablazatban az esetszamokat, es ra fogsz jonni, hogy az jon ki. Vagy varjuk meg enpassant forumtars velemenyet, mert itt o valamifele hatosag?

Nagyobb a pofád, mint NagyZ-nek, pedig az már teljesítmény.
Feketén-fehéren le van írva, hogy három hónapig tartott a kísérlet. Annyi idő alatt hány embert lehet beoltani, ha még elő is kell állítani a vakcinádat, ráadásul mindezt egy kísérlet kereteiben?

Meg. Ez egy a tortenelemben eloszor elofordulo eset (eloszor all egyutt egy uj, vilagmeretu, sok sulyos megbetegedest okozo jarvany es a technologiai fejlettseg ahhoz, hogy gyorsan tudjon az emberiseg ellene vakcinat kifejleszteni), kemeny lenne, ha tudnek masik peldat hozni.

Csak a lényeget nem akarod felfogni: ez a vakcina minden csak nem biztonságos.

Megforditom neked a kerdest. Van egy uj vakcina, beoltanak vele tiz embert. 3 ev mulva mindegyik el. Biztonsagos ettol ez a vakcina? Ugye, hogy hulyeseg?

Így az. 3 év nem elég.

Olvasd mar el, b+. A haverod linkelte. Te hivatkozol ra.

Ld. egyes pont, ha ennyire jól tudod, mondd meg a minta valódi méretét, vagy saccold meg, hogy három hónap alatt hány embert tudnak beoltani.

Tovabbra is csak ahhoz ragaszkodom, hogy hallomasbol szerzett informaciot tekintesz tenynek.

Ha olyasvalaki mondja, akit évtizedek óta ismerek és mellesleg a szomszédban lakik, az nem hallomás. Akkor lenne az, ha másnak az esetét mesélte volna el, nem a sajátját. Az is csak hallomás lenne, ha valamelyik családtagommal történt volna meg, hm?

Elmeselte anyukadnak. O meg neked.

Nem. Tanulj meg olvasni. A sztorit nekem is elmesélte, a képeket nekem is megmutatta; azt mesélte anyámnak, hogy elmentek mind a két Pfizerért. Ebben szerinted mi a kamu, hogy két Pfizert vettek fel?

elhiszel bizonytalan dolgokat, mert hat illik a vilagkepedbe, akkor biztos igaz.

Ez nem bizonytalan, ez a közvetlen környezetemben történt, de sebaj.

A megrendelo EU/Allam meg mindig helyt allhat, ha tudod bizonyitani.

Csakhogy nem fogod tudni bizonyítani, ld. lejjebb.

Az esetleg megfordult a fejedben, hogy a tobbiben is benne van, csak azt nem hoztak nyilvanossagra? Szerinted mennyire eletszeru, hogy az AZ-s jogaszok benne felejtik ezt a kitetelt? Aztan meg mennek a fonokhoz, hogy "te, figyelj ma', ezt a mondatot benne felejtettuk a szerzodesben, most meg ki kene pengetni par milliard karteritest".

Miért, nem követhet el az AZ jogi gárdája baklövést?

Lol, nem mindenki hulye, aki nem te vagy.

Ilyet már megint nem mondtam, te adod a számba. Tudsz te mást, mint hazudozni?

Szakertokkel?

Gratulálok. Szakértőkkel, akik mást sem szajkóznak, mint hogy az oltás biztonságos. Mindegyik. Mellékhatások nincsenek. Punktum. Garantált siker lesz. Ja persze, tudom: ha a szakértők azt mondták, hogy nem az oltástól volt, akkor nem az oltástól volt, törődjek bele, igaz?

Ha nem megy, akkor megis mit kellene tenni, bemondasra elhinni? Mint a szomszedasszonynak?

De nagy a pofád. Teleszarhatatlanul nagy. A fotóit is csak bemondásra láttam, mi? A többit meg csak kitalálta. Mert egyik pillanatról a másikra átvedlett antivaxxerré. Tudsz te mást, mint hazudozni és a másikat hazugsággal vádolni? Nem.