( gergov | 2022. 01. 17., h – 13:22 )

"nincs tele a media azzal _minden nap_, hogy hanyan haltak meg mert nem kotottek be a biztonsagi ovuket"

2019-ben 602 ember halt meg kozuti kozlekedesi balesetben, kb. 40℅-uk nem viselt ovet. A koronavirus a jarvanycsucsokban ezt a szamot 2-3 nap alatt produkalta. Vajon miert van rola tobbszor szo? Egyebkent nezz meg egy hiradot, szinte biztos, hogy lesz benne sulyos kimenetelu kozlekedesi balesetrol hiradas.

"A bizonsagi ovet nem hasznalok mekkora veszelyt jelentenek a bekotott emberekre, illetve a bekotott emberek nem rettegnek a be nem kotottektol" 

Ez talan azert van, mert a be nem kotott ovet nem igazan lehet elkapni, es annak is viszonylag kicsi a valoszinusege, hogy az autot parabolikus ivben elhagyo hullad masokban kart okozzon? Felesleges ezt a parhuzamot nyujtogatni, megallhatsz ott, hogy valami kotelezo, ami elsosorban a te vedelmed szolgalja, megsem donthetsz rola, mert csak.

A szerkes megjegyzeseiddel reszben egyet tudok erteni, de megjegyeznem, hogy par forumtars, akikkel feljebb civodunk az ilyen hatterhatalmas, billgates nepessegcsokkentos, covidvakcinamergezos osszeeskuvos figura.