( gergov | 2022. 01. 17., h – 13:05 )

"Egyelőre még nem cáfoltad, hogy a 42000 az a mellékhatások száma és nem az oltottaké."

Micsoda, mit nem cafoltam? Megjeloltem a dokumentumban, hogy honnan szarmazik ez az adat es leirtam, hogy az bizony mast jelent. Ha nem hiszed, jarj utana, gondolom, az angol megy, de ha nem, akkor nyugodtan add ossze a tablazatban az esetszamokat, es ra fogsz jonni, hogy az jon ki. Vagy varjuk meg enpassant forumtars velemenyet, mert itt o valamifele hatosag?

"Akkor ezt megbeszéltük?"

Meg. Ez egy a tortenelemben eloszor elofordulo eset (eloszor all egyutt egy uj, vilagmeretu, sok sulyos megbetegedest okozo jarvany es a technologiai fejlettseg ahhoz, hogy gyorsan tudjon az emberiseg ellene vakcinat kifejleszteni), kemeny lenne, ha tudnek masik peldat hozni.

"nem, inkább bulshittel mosdatod a szerecsent."

Megforditom neked a kerdest. Van egy uj vakcina, beoltanak vele tiz embert. 3 ev mulva mindegyik el. Biztonsagos ettol ez a vakcina? Ugye, hogy hulyeseg?

"Még nem bizonyítottad, hogy kamu, csak állítod."

Olvasd mar el, b+. A haverod linkelte. Te hivatkozol ra.

"Már megint bagatellizálod, hazugságnak állítod be..."

Nem. Tovabbra is csak ahhoz ragaszkodom, hogy hallomasbol szerzett informaciot tekintesz tenynek. Elmeselte anyukadnak. O meg neked. Olyan ez, mint a nepmese. Sehol nem allitottam, hogy szandekosan hazudsz, az a bajom, hogy elhiszel bizonytalan dolgokat, mert hat illik a vilagkepedbe, akkor biztos igaz.

"Mi van, ha a gyártó sem gondatlan, sem rosszhiszemű nem volt, csak te rosszul reagáltál rá?"

A megrendelo EU/Allam meg mindig helyt allhat, ha tudod bizonyitani.

"Mit ér egy Pfizer hulla családja azzal, hogy az AZ-nál benne maradt? "

Az esetleg megfordult a fejedben, hogy a tobbiben is benne van, csak azt nem hoztak nyilvanossagra? Szerinted mennyire eletszeru, hogy az AZ-s jogaszok benne felejtik ezt a kitetelt? Aztan meg mennek a fonokhoz, hogy "te, figyelj ma', ezt a mondatot benne felejtettuk a szerzodesben, most meg ki kene pengetni par milliard karteritest". Lol, nem mindenki hulye, aki nem te vagy.

"hogyan fogod bebizonyítani egy obskurus és nem dokumentált mellékhatás esetén, hogy a gyártó volt gondatlan, pláne rosszhiszemű"

Szakertokkel? Ha nem te, a hozzatartozoid. Ha nem megy, akkor megis mit kellene tenni, bemondasra elhinni? Mint a szomszedasszonynak?