( TCH | 2022. 01. 17., h – 12:29 )

Szerintem itt kettonk kozul te gondolkodsz kevesebbet. Ez abbol is latszik, hogy bar jozan paraszti esszel is valoszerutlennek tunik ez a 42000/1200-as arsny, te azert gondolkodas nelkul benyelted, mert enpassant elvtars mondta es egybeesik a prekoncepcioddal.

Egyelőre még nem cáfoltad, hogy a 42000 az a mellékhatások száma és nem az oltottaké. De még ha így is van, ld. 2. pont.

Te is tudod, hogy ilyen nem lesz.

Akkor ezt megbeszéltük?

Korabban nem volt pelda ra, hogy ilyen gyorsan ekkora tetelben kezdtek volna barmit hasznalni. De a lenyeges meroszam nem is ez lenne, hanem az, hogy hany adag beadasa utan tortent mindez. Amit nem tudunk.

Azaz: nem, inkább bulshittel mosdatod a szerecsent.

Ahhoz kepest eleg ugyesen elhittel egy nyilvanvaloan kamu adatot,

Még nem bizonyítottad, hogy kamu, csak állítod. Erről ennyit.

es hazugsagkent felresoporsz mindent, ami nem illik a vilagkepedbe.

Egyelőre te söpörsz le mindent és titulálsz mindent hazugságnak, ami a te világnézetedbe nem fér bele. Ld. még ez is:

Kozben minduntalan a szomszedasszonyod hozod peldanak, akinek a problemairol ugye tovabbra sem tudjuk biztosan, hogy mennyire voltak sulyosak es hogy valoban az oltashoz kothetoek-e.

Látod? Már megint bagatellizálod, hazugságnak állítod be...

De ha megis, mert termeszetesen az sem kizart, ebbol az egy peldabol probalsz vetiteni az osszes emberre.

...aztán meg hazudsz, mert ilyet sehol nem tettem. Nice.

Ezt igy el is mondta, vagy csak te gondolod?

Nem nekem, hanem anyámnak, de elmondta. Ő és a férje is elmentek az első két oltásra. Maguktól. Befejeznéd már végre ezt a csicskulást, hogy mindent megpróbálsz kamunak beállítani, amit a környezetemben láttam? Iszonyat szánalmas...

En elolvastam. Es te elolvastad-e, hogy a covid oltasok eseteben - mar ahol ismert a szerzodes tartalma - az EU/vasarlo allam. (A gyartok valoban toljak le magukrol, de az AZ eseteben azert benne maradt, hogy ha a gyarto sulyos gondatlansaga es/vagy rosszhiszemusege bizonyithato, akkor megiscsak o.) Szoval?

Szóval mi? Szóval ennyi eszed van? Mi van, ha a gyártó sem gondatlan, sem rosszhiszemű nem volt, csak te rosszul reagáltál rá? Ha mégis, hát hogyan fogod bebizonyítani egy obskurus és nem dokumentált mellékhatás esetén, hogy a gyártó volt gondatlan, pláne rosszhiszemű, amikor a) meghaltál, vagy totál roncs lettél és b) a vaxxerfasizmus mindent is letagad? De ez még hagyján. Mi van azokkal, akik nem AZ-t kapnak? Mit ér egy Pfizer hulla családja azzal, hogy az AZ-nál benne maradt? Hobbiból mosdatod a szerecsent? Egy háromoltásos veterán jogász jogi állásfoglalását ajánlanám figyelembe ebben a kérdésben.

Tök jó egyébként, hogy leírod a lényeget: "A gyartok valoban toljak le magukrol", aztán elbagatellizálod.

Illetve nem artana tisztazni, hogy az ismert vagy az ismeretlen mellekhatasokrol beszelgetunk.

Bármilyenről, de inkább az ismeretlen mellékhatások azok, amik problémásabbak.