( gergov | 2022. 01. 17., h – 10:48 )

"Miért, te miért beszélsz folyamatosan gondolkozás nélkül?"

Szerintem itt kettonk kozul te gondolkodsz kevesebbet. Ez abbol is latszik, hogy bar jozan paraszti esszel is valoszerutlennek tunik ez a 42000/1200-as arsny, te azert gondolkodas nelkul benyelted, mert enpassant elvtars mondta es egybeesik a prekoncepcioddal.

"Mutass már légy szíves egyetlen olyan vakcinát, ami három hónap alatt 1200 embert nyúvasztott meg és ennek ellenére forgalomba engedték."

Te is tudod, hogy ilyen nem lesz. Korabban nem volt pelda ra, hogy ilyen gyorsan ekkora tetelben kezdtek volna barmit hasznalni. De a lenyeges meroszam nem is ez lenne, hanem az, hogy hany adag beadasa utan tortent mindez. Amit nem tudunk.

"megpróbálsz belemagyarázni hülyeségeket érvek híján abba, amit mondunk, hátha nem veszik észre. Peched van."

Haha, ez mar az, amit kritikus gondolkodasnak neveztek? Ahhoz kepest eleg ugyesen elhittel egy nyilvanvaloan kamu adatot, es hazugsagkent felresoporsz mindent, ami nem illik a vilagkepedbe. Kozben minduntalan a szomszedasszonyod hozod peldanak, akinek a problemairol ugye tovabbra sem tudjuk biztosan, hogy mennyire voltak sulyosak es hogy valoban az oltashoz kothetoek-e. De ha megis, mert termeszetesen az sem kizart, ebbol az egy peldabol probalsz vetiteni az osszes emberre. Es a legjobb, hogy teljesen feleslegesen teped magad vele, mert azt sosem vitatta senki, hogy az oltasoknak lehetnek, vannak akar sulyos mellekhatasai is.

"ő akarta az oltást, rohadtul nem félt tőle"

Ezt igy el is mondta, vagy csak te gondolod? En pl. onkent mentem, de azert tartottam tole, hogy esetleg pont en kapom majd a verrogoket. Meg van olyan is, hogy az ember onkent megy el vagy oltatni, vagy fizetetlen szabira. Nem mondom, hogy nala is biztosan ez a helyzet, de meg nem tisztaztuk.

"Amikor beadnak neked egy kötelező oltást, a mellékhatásokért vagy a gyár, vagy a kormány vállalja a felelősséget"

En elolvastam. Es te elolvastad-e, hogy a covid oltasok eseteben - mar ahol ismert a szerzodes  tartalma - az EU/vasarlo allam. (A gyartok valoban toljak le magukrol, de az AZ eseteben azert benne maradt, hogy ha a gyarto sulyos gondatlansaga es/vagy rosszhiszemusege bizonyithato, akkor megiscsak o.) Szoval?

Illetve nem artana tisztazni, hogy az ismert vagy az ismeretlen mellekhatasokrol beszelgetunk.