( TCH | 2022. 01. 17., h – 08:14 )

Akkor te miert hivatkozol olyasmire, aminek nem is ismered a tartalmat?

Miért, te miért beszélsz folyamatosan gondolkozás nélkül? Tegyük fel, hogy neked van igazad. Mutass már légy szíves egyetlen olyan vakcinát, ami három hónap alatt 1200 embert nyúvasztott meg és ennek ellenére forgalomba engedték.

Probalom felnyitni a szemed. Haha.

Nem. Inkább csak megpróbálsz belemagyarázni hülyeségeket érvek híján abba, amit mondunk, hátha nem veszik észre. Peched van.

Tapasztalatbol tudom, hogy a beteg ember hajlamos felnagyitani, kiszinezni a problemait. Fokozottan igaz ez akkor, ha o mar elore "tudta", hogy valamibol baj lesz. Ezert kerdezgetem mar az elejetol ennek a szalnak, hogy orvos latta-e, igazoltak-e a panaszai, vagy csak egy delutan osszefutottatok, es elpanaszolta neked, hogy milyen szarul van.

Akkor még egyszer elmondom, hátha végre felfogod: önként ment el a második Pfizerért, ő akarta az oltást, rohadtul nem félt tőle.

Mondtam mar, mutet elott is alairod, hogy ha az azt vegzo hibajan kivul beut valami szar, azert o nem felel, ahogyan az oltas elott meg alairod, hogy aki beadta, nem felel erte. Vagy te nem erre gondoltal, amikor azt irtad, hogy senki nem vallalja a felelosseget?

Olvasd már el, amit leírtam, vagy képtelen vagy rá? Amikor beadnak neked egy kötelező oltást, a mellékhatásokért vagy a gyár, vagy a kormány vállalja a felelősséget, szóval, ha elpatkolsz, vagy lenyomorodsz, akkor a család kap kártérítést, egyszóval nincs ingyen a mellékhatás sem a gyárnak, sem a kormánynak, mert ha baj lesz, fizetnek, mint a katonatiszt. Itt viszont olyan oltásokat akarnak kötelezővé tenni, amivel nyugodtan ki is nyírhatnak, akkor is megússzák, mert nincs felelősségvállalás. Érted már?