( TCH | 2022. 01. 16., v – 21:48 )

Megmutatod, hogy ez hol van a linkelt doksiban? Oldalszam, meg az, hogy a lap melyik harmadaban keressem jo lesz.

Kérdezd enpassanttól, ő gyűjtötte ki.

Azt' a birosag, ami ugyanugy a hatterhatalom eszkoze miota lett megbizhato? Honnan tudod, hogy a Pfizer-Biontech paros nem kamu adatokat hozott nyilvanossagra, a birosag meg nem hunyt szemet efelett? Mi van, ha ez az egesz csak egy szinjatek?

Ez nem ilyen egyszerű, hogy minden a "háttérhatalom" kezében van, Mr. Gyíkember. Vannak tisztességes bírók és orvosok még a világon. Egyébként befejezhetnéd ezt a sulykoló-sugalló belemagyarázást, amivel minket kemtrélhívő bolondnak próbálsz beállítani, mert nagyon szánalmas.

Reszben azert, mert en nem vagyok a terulet szakertoje kerdezem: ez eletveszelyes allapot?

Aludj 96 óránként 2 órát, heteken keresztül, majd visszatérünk a kérdésre, ha túlélted. Én drukkolok neked.

Egyebkent ez dokumentalt, vagy csak elmeselte, amibe ugye ilyenkor siman belefer nemi vetites-nagyitas?

Nyilván csak kitalálta az egészet. A bárányhimlőjéről készült fotók is fotosoppoltak voltak. Két Pfizer után hirtelen felcsapott antivaxxernek, mert csak.

Egyebkent erdekes dolog a vernyomas, ha en otthon merem magamnak, mindig 115-125 kozott van, de ha valaki feher kopenyben kozelit hozzam, egybol megutom a 160-at, es fel sem tunik.

Ez a fehér-köpeny szindróma, vagy mi az ördög. De neki ilyen nincs, nem is volt sose; évtizedekig volt ápoló.

Felhivnam a figyelmed, hogy mar a buli elejetol rendelkeztek az osztogatott oltoanyagok veszhelyzeti engedellyel, ami ugye azt jelenti, hogy kormanyzati szervek bevizsgaltak es megfelelonek talaltak. Ez neked nem felelossegvallalas? Azota mar olyan is van, ami vegleges engedelyt is kapott tobb orszagban. Vagy arra gondolsz, hogy a szuri elott alairattak veled valamit? Muteti beleegyezo nyilatkozatot lattal-e mar?

/o\ Súlyos ez már, nagyon súlyos... Ez minden, csak nem felelősségvállalás, hogy rányomták a pecsétet, úgy, hogy a gyógyszergyár nem vállalt felelősséget a mellékhatásokért. Merthogy a mellékhatásokról beszélünk. Ha beadják neked és belehalsz, kié a felelősség? Nem a gyógyszergyáré, mert a szerződés szerint őket nem terheli semmi. Nem is a kormányé, ők mossák kezeiket. Az orvosok szintén, nekik utasításaik vannak. Magyarul, a felelősség a tiéd. Igen, kötelezően fel kell venned és ha belehalsz, tiéd volt a felelősség. Hogy jön ez ki? Én felelősséget csak a saját döntéseimért vállalok. Ha úgy döntök, hogy felveszem a vakcinát saját szakállamra és kinyiffanok, akkor igen, az enyém volt a felelősség. Ha úgy döntök, hogy nem veszem fel és elvisz a kovid, akkor is. De ha erővel belémverik, akkor miért is az én felelősségem? A család akkor miért nem kap egy kanyi vasat sem?

Nem akarsz elkezdeni végre gondolkozni?