( TCH | 2022. 01. 16., v – 21:14 )

Azt egyebkent meg tudod mondani, hogy hany adag oltast adtak be, ami utan igy alltak a szamok?

Oda volt írva: 40 ezer körüli. Ebből belehalt 1200 körüli. Valami 2.5-3%-os arány. Rosszabb, mint amit a kovid produkált.

Kanadaban 70m oltas utan 33 387 dokumentalt mellekhatas, ebbol 7 267 esik a sulyos kategoriaba.

Most jutottunk konszenzusra, hogy igaz, hogy külön bírósági eljárás és végzés kellett ahhoz, hogy a valós számokat kiadják. Szerinted akkor az egyes államok statisztikái mennyire megbízhatóak? Semennyire. Ha beismernék a valódi számokat, az emberek többsége nem oltatná be magát.

En ugyan semmit nem adok a szadba, csak a szokasos erveket hozom, mert kivancsi vagyok, hogy egyetertesz-e?

Nem, ezek nem a szokásos érvek, hanem vagy nem érted, hogy mit mondunk, vagy szándékosan magyarázol bele.

Marmint konkretan orvos szerint eletveszelyes allapotba kerult?

170-es vérnyomás, 3-4 nap alatt 1-2 óra alvás; szerinted?

Most nincs kedvem utanakeresni, de amikor utoljara errol olvastam, nehany kivetellel < fel evre saccoltak a vedettseget. Erre az idoszakra valoban meghagyhattak volna, de ebben valoszinuleg igazad van, hogy a jovoben nepnevelo szerepet szannak a plasztiklapkanak es a most mar elofeltetele oltasnak. Tekints ra ugy, mint felelossegvallalasra a tarsadalomert, hatha az megnyugtat.

Jóságos ég... Nem, nem nyugtat meg. Politikusok ne akarjanak népet nevelni és pláne ne szónokoljanak a társadalmi felelősségvállalásról, mert sikítógörcsöt kapok a röhögéstől; náluk jobban senki nem szarja le a társadalmat, ébresztő! Gondolkozz már el: a gyógyszergyárak nem vállalnak felelősséget az oltásokért, a kormány nem vállal felelősséget az oltásokért, az orvosok nem vállalnak felelősséget az oltásokért - senki nem vállal felelősséget az oltásokért: így nem lehet kötelezővé tenni valamit. Ennyi erővel kötelezővé tehetnéd az orosz rulettet is, aztán aki nem hajlandó meghúzni a ravaszt, az mehet a böribe...