( Csab | 2022. 01. 14., p – 08:09 )

Sajnálom, hogy képtelenek vagytok felfogni a valóságot. Az antitestekkel nem úgy van, hogy minél több van, annál jobb lesz neked. Ha így lenne, a természetes szelekció már régen kimaxolt volna mindent.

 

Gondolom szegény Csollány éppen tünetmentesen küzdött a vírussal, az antitestjei az egekben voltak, mire megkapta a szurit. Nem csoda, hogy fejreállt, egy deltával és egy janssen vakcinával egyszerre küzdeni kemény dolog. Bedobta a szervezete a törülközőt. Nem ő ám az egyedüli, aki tünetmentesen vihogott, oltás után meg négykézláb sem járt. Mondhatni tipikus.

2019-ig egyértelmű volt, hogy járvány alatt, pláne beteg embereket nem oltunk. Tele van a facebook régi orvosi tankönyvekből szkennelt oldalakkal. A gyermekorvos sem oltott idáig beteg gyermekeket.

 

A COVID-19 hisztéria alatt rengeteg "megvilágosodás" érte "szakembereinket", rájöttek arra, hogy az immunrendszer vakcinák nélkül szart sem ér, rájöttek, hogy lehet járvány alatt oltani, rájöttek, hogy hiába gyógyultál meg, másnap már szükséges az oltás, rájöttek, hogy betegek gyógyítása helyett oltakozni kell. Vagyunk egy páran, akik az egészségügyhöz nem biznisz oldalról szeretnénk hozzáállni, hanem gyógyítás oldalról.

 

Lassan engedélyezni fogják az Ivermectint is, természetesen járvány alatt betiltottuk, nehogy túléljék a kezelést nagy számban, mert nem fognak oltakozni menni. Persze a Favipiravirből beadtunk 167 ezer tablettát, mire kiderült, hogy COVID ellen hatástalan, csak mellékhatásai vannak. Tudod a tököm kivan az állami kuruzslással, de a végletekig.