( Robika88 | 2021. 12. 04., szo – 00:41 )

Én nem magamnak vásárolnék. Úgy vagyok vele a jó isten ennyit adott ennyi van. De mivel újdonsült apuka leszek láttam, hogy sok nehezebb helyzetben lévő gyermeknek milyen "vékony" a mikulás csomag tartalma, így ennyivel hátha tudunk majd segíteni párommal.

A mai napon egy ingyenes mikulás csomag osztásos rendezvényben segíthettem, sok minden még inkább megérintett. Bocsánat ha érzékeny vagyok jelen időben, de a gyerekek nem tehetnek róla hová születnek... Nem szerettem volna ki írni, mert a sok hülye rögtön jön, hogy biztos csaló stb. (mivel mi a "10millió covid szakértő országa vagyunk") De én ezt a közösségemben található gyermekekre szeretném fordítani. Ha már nekik jó akkor megérte.

Úgy vélem nézzünk magunkba... Némelyikünk több szár ezer forintos gép vagy telefon előtt ülve nézi most ezt a posztot, de lehet másnak egy pár ezer forintos összerakott mikulás csomag is nagy segítség ezen időkben. Sajnos tudom milyen amikor vártam gyerekként a Jézuskát de nem ért ide. Ebben a covidos időben egyes szülők számolják a forintjaikat. Lehet te pont nem érzed ezt meg, de egy gyerektől elvenni a csillogást, vágyakozást gusztustalan dolog. Még egyszer köszönöm annak aki lemond kuponjáról és boldog, békés ünnepet kívánok számára.