( TCH | 2021. 11. 30., k – 13:32 )

Félreértés ne essék: azt elhiszem, hogy veszélyes a vírus, sőt, valamennyire még azt is, hogy az oltások a KV rövidtávú hatásait adott esetben mérséklik annyira, hogy az ember kevesebb eséllyel kerüljön zsákba.
Csakhogy a vakcináknak maguknak is lehet veszélye, rövidtávú is és hosszútávú is. Rövidtávút akár én is tudok mondani közvetlen szűk környezetemből (már mondtam is a szomszédasszony sztoriját). A médiában és az orvosi publikációkban és minden hivatalos helyen viszont a hosszútávú mellékhatásokról sír módjára hallgatnak, a rövidtávúakról meg 20:1 arányban számolnak be, azt is bagatellizálva. (Hasraütöttem, de nagyon nem lőhettem mellé.) Na most, az igaz, hogy a vírus hosszútávú hatásai sem ismertek és akár veszélyesek is lehetnek. De, egyfelől a vírust nem biztos, hogy elkapom, míg ha a vakcinát beadatom, akkor azt már biztos megkaptam. Másfelől meg a vakcinák mind a KV rövidtávú hatásaira fókuszálnak, a hosszútávúakról szó sem esik. Ha pedig feltételezzük, hogy nem mondanak el mindent és a vakcina sutyiban valami eltitkolt hosszútávú hatásától is véd a vírusnak, akkor tkp. elismertük, hogy a vakcinákban nem biztos, hogy az van, amit mondanak. Onnantól pedig már csak egy lépés megfordítani a dolgot...

10 ezer megmentett élet az szép dolog, ezt nem vitatom, de egy tízmilliós lakosságú országban ez egyezrelékes arány és nem tudjuk, hogy hosszútávon a vakcinák hány életet nyomorítanak majd meg, vagy akár rosszabb.
Hogy te nem tennéd kötelezővé, az egy dolog, de te nem is vagy a vérivó és dögevő fasiszta/globalista elit tagja.

A nem kifejtett családtagnak mielőbbi jobbulást.