( jevgenyij | 2021. 11. 23., k – 08:37 )

"Hmmm... Tán mégis figyelembe kéne venni az olvasói véleményt. De mert ez alapvetően számítástechnikai/informatikai honlap, végül is mindegy. Illetve nem."

Miért kellene figyelembe venni az olvasói véleményt? Izé, történelmileg úgy alakult, hogy a HUP pont nem a millió szekta portálja lett, mert arra ott a facebook monopólium. Ott mindenki a saját hittársaival töltheti az egész napját és hagyomány kibannolni minden zavaró tényezőt, aki nem béget együtt a szektával és nem issza lelkesen a szektavezért szavait. 

HUP-ra meg az más hangokra, akár "ellenség szavaira" vágyó népek járnak. Elég kevés ilyen portál maradt a magyar nyelvű weben. Index, 444, mitttommi egymás után szüntették meg a kommentelési lehetőséget. Az utóbbi, 444 most ott tart, hogy tarhálós időszakuk után már paywallt kezdenek húzni a cikkeikre. Nem úgy tűnik, hogy bejött nekik üzletileg. 

Persze jön a szokásos akkornemolvasom a hupot érv. Kinemszarjale?! Ezek a legaktívabb politikai hittérítők, akik egy napig sem bírják hup nélkül, láthatóan egész napjuk jórészét itt töltik el. Meg a másik durcás csinálokmásik portált, vanjobbmintahup, valódiszakmai! Hát

linux.hu
linuxforum.hu
nohup.hu
hfp.hu

Azok a nagy démokraták bégetik a politikamentességet, akiknek kognitív disszonanciát okoz naponta látni, hogy vannak emberek akik nem az ő politikai szektájuk véleményét osztják, oszt mégsem nyócáltalános