( carlcolt | 2021. 11. 17., sze – 13:11 )

Mert melyik masik felnottel nem fordulhat elo, hogy pont annyira alkalmatlan lesz ennek eldontesere, mint egy szulo? A "kell az orvosnak a kutatasi anyag" a jobbik visszaelestipus. Es boven van ra pelda.

Szerintem az emberiseg ha ma mar ennyivel kevesebbet szenved elodeinel, legalabb az elso termeszetes hormonvaltozast (kamaszkor) varassuk ki a transzokkal, hatha a tesztoszteron/osztrogen hatasara jobban be tudnak illeszkedni a testukbe. A 18 eves kor egy ertelmes pont lehet ilyen vizsgalatok elkezdedesere, de annal semmikeppen sem sokkal kevesebb. Szerintem egy transz ezt igenis birja ki embertarsai szabadsagjogainak megmaradasaert.

Minel fiatalabbaknak engedjuk, annal csunyabb visszaelesekre latok lehetoseget. Mar most sem kellemes, amikor egy lany egy magat lanynak erzo, de penisszel szuletett osztalytarsaval egy oltozoben kell oltozzon - 12 evesen (USA valos pelda).

Te orulnel, ha a gyerekeidnek nemiszerv csonkitasos videokat mutogathatna idegen legalisan? Akar horrorfilm jelleggel? Csak mert a faszlevagos meg csiklokivagos jelenetek a kemenyebb horrorfilmek felnott fanjait is sokszor kihozzak a sodrukbol.