( Gyuszk | 2021. 11. 02., k – 09:00 )

"A 80 felettiek, túlsúlyosak meg mindenféle krónikus betegséggel küzdőek persze menjenek el és védjék meg magukat. Ennyi."

Általában igazad van csak azt felejted el hogy a covid-19 súlyos tüneteket tud produkálni fiatal egészséges erős emberekben is amennyiben még nem oltották be őket vagy nem kapták el soha. B.szhatod az általános elméletedet ha véletlenül olyanon a génjeid, hogy az immunrendszered totális csődöt mond rá.

A második és harmadik hullám során átlagban minden nap meghalt egy huszas, harmincas ember, úgy, hogy pont ugyanigy gondolkodott mint te. Illetve az én családomban is került be valaki kórházba -40%-os tüdővel, egészségesen. A feleségével 1 hétig zombultak otthon úgy hogy naponta kétszer birtak kikelni az ágyból tiz percre mosdóba menni, egyébként totális delirium. Egészségesen, negyvenesek. És közben kapták a gyógyszerterápiát a háziorvostól, de a férj igy is mentővel ment kórházba.

Ez ezzel az egyik fő baj. De ahogy egyre több ember elkapja és egyre több embert beoltanak, ez a veszély kisebb lesz idővel.

"Világszerte chip hiány.

Egyre erősödő nyomás, lassan kényszer beoltatás.

Sok ész nem kell összerakni a dolgokat..."

Most is figyelnek minket!!!! (lol)