( bognarattila | 2021. 10. 24., v – 09:20 )

vs árukereső: fogalmam sincs.

Garancia: nem tudom, végül nem jutottunk odáig, hogy ennek részletesen utána nézzek, szerintem márka és akár típus függő is (én azért néztem ezen az oldalon, mert az osztrák garancia sem okozott volna feltétlenül gondot).

Billentyűzet: sajnos kevés nem német billentyűzet van, igen ez egy kompromisszum, de szerviz úton szerintem ki lehet cserélni, ha egyébként olyat találsz, ami a szíved vágya és itthon nem beszerezhető vagy csak bizonytalanul, ideiglenesen akár matrica is megteheti. Nekünk nem lett volna gond a német billentyűzet sem.

Leginkább azért küldtem az oldalt, mert sok típus szerepel és nagyon jól szűrhető például videókártya alapján is, talán könnyebb rátalálni bizonyos modellekre, én ott találtam több potenciális jelöltet is. És elég sokféle van Ausztriában raktáron (sokkal több és sokkal jobbak, mint itthon). A jobb konfigurációk elég hamar elfogynak, akár csak 1-2 napig vannak.

Nekem leginkább az volt a meglepő sok játékgép esetén, hogy minden csatlakozó jobb vagy bal oldalon van, hátul szinte semmi. A sok oldalt kijövő kábel engem zavar, nemcsak esztétikailag, hanem funkcionálisan is. Ez elég sok típust érdeklődésen kívül helyezett. A gyártói oldalakon simán úgy fotózzák a gépeket, mintha kábel nélkül működnének, így ez első ránézésre nem feltétlenül tűnik fel.