( carlcolt | 2021. 10. 20., sze – 12:54 )

Szerkesztve: 2021. 10. 20., sze – 12:59

Inkabb a fu legalizalasa legyen tema, mint az alkohol betiltasa (ENSZ es WHO nehany hulyeje szeret az utobbirol beszelni):

https://www.standard.co.uk/news/world/who-sexist-nhs-banning-pregnant-w…

Aztan johetnek a sotetzoldek iranyabol egyeb ijeszto betiltasi otletek. Sokat elarul a toleranciaszintjukrol es a gondolkodasuk iranyarol, hogy mig a husevok eskuvojen egyre gyakoribb a vegan opcio, addig a vegan parok eskuvojere egyre inkabb fel sem merulhet semmilyen allati eredetu opcio: egyelore csak a nasznepre szeretnek raeroltetni, maradjon is igy.

Meg hat a latszatintezkedesek idejen ilyenek is vannak, hogy keses tamadas eseten is felmerult a konyhakes vasarlasanak korlatozasa. Mert hat ennyire fontos lett minden egyes emberelet, hogy inkabb a konyhaban ne tudj mivel vagni, mert ha valaki mas is vesz olyat, meg megvag vele valakit. ( https://news.npcc.police.uk/releases/offensive-weapons-act-2019-bans-th… )

Ilyen hulye vilagban rajon az ember, hogy az a normalisabb oldal, amelyik nem akar dolgokat betiltani. (Nem, az nem a liberalis oldal. Az 1-2 generacioval ezelott volt a tiltasok ellen, nem most, mar prioritas a Fold CO2 kibocsatasanak alacsonyitasa akar szigoru tiltasokkal, es halalesetek 0.001%-rol 0.0008%-ra csokkentese akar szigoru tiltasokkal)