( st3v3 | 2021. 10. 19., k – 16:00 )

Amíg a [..] meg egyéb faszságokkal jönnek, akkor én is mondhatom [..]

gratulálok: őket tekinted mértékadó követendő példának. És ráadásul még a politikusoknak se nézed meg a különféle fórumokon adott nyilatkozatit, egy kampányszlogen szintjére húzod be a saját szintedet. Sok sikert. Szerintem a focihuligánok átlagos kultúrszintje magasabb (oké meccs előtt és után, talán meccs közben megegyezik azzal amit saját mércének kijelölsz).

**

Ha saját magad jobbra vágysz akkor kezd azzal, hogy a saját környezetedben próbálsz változtatni: a legkönnyebb saját magadon hisz a ráhatásod 100%os. Persze, ha neked elég a kocsmai részeg hányásokkal tarkított okádék ömlengése akkor nincs nagyon újdonság amit megoszthatnánk egymással..

Tessék így is lehet(ne) baloldaiként gondolkodni,tevékenykedni (továbbra sem értek egyet a nézetei jelentős részével, de a formával és a kultúrált párbeszédhez való hozzáállásával nagyon is). disclaimer: hitgyülis csatorna, nem őkat akarom propagálni, a tartalmat ami most épp náluk megjelenik. (a videó címe ellenére a beszélgetés elején teljesen más a téma, azt hallgasd meg)

https://www.youtube.com/watch?v=de-gPGEEoME

**

Nem én hülyítem a népet, hanem a Párt már sok éve.

a párt sok éve, most már a te segítségeddel -is- :). Pont ugyanolyan vagy mint ők ezt akartad mondani fentebb? Ok. Én -mint gondolkodó ember- többet várnék tőled. De persze Te tudod. Ez is csak egy döntés kérdése. A napiszar jellegű agyatlankodásra amúgyis nagyobb a vevőkör..