( bacsa81 | 2021. 10. 18., h – 17:23 )

Nem kell minden áron árat emelni a lakossági fogyasztóknál.

Magyarország tud termelni elég áramot a lakosság ellátására, az iparnak pedig ott van az import áram.

Mellesleg jól szétverték az energiatermelést nyugat európában a megújulo, tervezhetetlen, skálázhatatlan energia. Amikor süt a nap és az árama ára 0, nem éredmes a kiszámítható, skálázható erőműveket üzemeltetni, de mellesleg fent kell tartani a hálózatot az áram befogadására.

Amikor meg nem fúj a szél és nem süt a nap tessék megfizetni, hogy állt az az erőmű. Gratulálok a neo-marxistáknak, hogy ismét bebizonyították, hogy ők mindenhez is jobban értenek mint a tudósok, mérnökök, szakemberek. Ez van akkor felelőtlen választási igéreteknek bedőlve megválasztanak valami teljesen inkompetens embert a választók, aztán csodálkoznak, hogy a leadott szavazatuknak van "mellékhatása" és hőbölögnek. Ne tessék neo-marxistara szavazni meg mélyzöldekre, mert azok nem a természetet védik csak lopni akarnak.

Ha zöld akarsz lenni, kapcsold le a felesleges áramfogyasztókat, szigeteld a lakásod, füts enerigatakarékosan atomenergiából származó árramal. Ne vásárolj össze vissza szemetet, ne ülj repülőre, termeld meg a saját élelmiszered, hasznosíts újra, komposztálj. Erre azonnal feléled Karl Marx újkori híveiben, no azt már nem, kulák nem leszek!