( khiraly | 2021. 10. 17., v – 17:45 )

Szerkesztve: 2021. 10. 17., v – 17:48

Mi vettunk most egy ilyet (HP deskjet 3762)

https://support.hp.com/hu-hu/product/hp-deskjet-3700-all-in-one-printer…

 

Az egyeduli vasarloi erv az volt, hogy cuki legyen, meg tudjon szkennelni.

Szoftver:

Windows alatt a hozzaadott driver *es program* a szokasos tobb szazmegas .Net-es, nagyfelbontasu kepernyon homalyos betus HP formedveny.

Linux alatt (ubuntu 18.04) poccroff, semmit se kellett csinalni USB-n bedugtam, "simple scan" program szkennelt, nyomtatasi ablakban megjelent a nyomtato (hp deskjet 3700) es nyomtattam vele).

Windows alatt a nyomtatoprogram rendszeresen "befagy", bar nem latszik, csak nyomtataskor ott van a nyomtatosorban a kinyomtatnivalo es nem nyomtat.

Akkor be kell zarni a HP programjat es ujra elinditani.

 

 

hardver:

Hulladek. De komolyan. A szkennelo, az nem lapszkenner, hanem ugy kell bedugni a lapot, es vegighuzza, mint egy iratmegsemmisito.

Kb. 2cm dizajnmegvezetoje van, es 10-bol 8-szor ferden kapja el es huzza be a lapot. Gondolom tisztitani majd remalom lesz (ha lehet).

Meg van ugy, hogy a lapon a szkennelesen a vonalak "ferdek", mert ugy huzta a lapot.

 

Viszont befer a nyomtato a fiokba, es ez egy hatalmas vasarloi elvaras volt, hogy el lehessen rakni, es baromi konnyu legyen.

 

Amiket nem tud:

fenymasolni. Azaz kell hozza egy szamitogep mindig.

Van rajta valami wifi, de kell hozza internet is, csak wifivel nem mukodik.

Szkenneleskor en elvarnam, hogy dobja be egy halozati smb share-be .pdf-kent, mindenfele segedprogram nelkul (egy gombot megnyomok rajta, es ott van a mappaban).

 

Fapados, cuki, szar. De csak 2.3kg.