( rigidus | 2006. 11. 03., p – 11:03 )

"Aki forditasra vallakozik, az meg ne sertodjon meg a kritikan. Foleg ha jogos..."
Egyaltalan nem sertodtem meg LGee :-) , mint fentebb irtam is. en csak felemeltem a hangomat a kettosmerce ellen. Nem kellett volna forditanom eleg lett volne bekuldenem egy magyar cikket, abba is lett volna ennyi hiba, de senkit nem erdekelt volna, ellenben egy forditas miatt rogton az elso "jol szitualt ember" belemrugott. (nem az elvtars) En is tudom, hogy tele van hibaval amit irtam, mert utolag felolvastam magamnak es tenyleg igazuk van (hallasbol jobban eszreveszem) hemzseg a bugoktol. Nem a velemnyekkel volt bajom, mert igazuk van, hanem a modszerekkel - irtam fentebb en is, Te pedig hosszabban ki is fejtetted, hogy ezt nem itt kellett volna. :-)

Szal, szemely szerint nagyon nem izgat, mert en jol el vagyok a magyar valtozattal is, plane, hogy nem vagyok OBSD user sem. :-)

"Szerintem tedd tul magad az egeszen."
En mar ezen regen tul vagyok, mar eldontottem, hogy itt tobb konstruktiv munkat nem fogok vegezni - igaz destruktivat sem. Ezentul el leszek itt mint a befott. :-) Ez amolyan egyszemelyes kampany lesz a dagado destruktivizmus ellen. Talan igy tobb figyelmet kap a romlo tendencia es mielobb orvoslasra kerul, amig meg nem keso. Vegulis, ha azt nezem meg igy is tulsagosan konstruktiv maradok. :-)

"Egyszeruen nem lehet kibirni beleszolas nelkul."
Valo igaz es egy csomo felesleges energiat kell az embernek belefektetni, hogy a falnak beszeljen. Rajottem, hogy nincs ertelme, egyszerubb ha MINDENBEN igazat ad nekik az ember. Mert igy tok kenyelmes. :-)

---------------------
Minél korszakalkotóbb ötlettel állsz elő, annál több hülyén kell átverekedned magadat.