( LGee | 2006. 11. 03., p – 09:34 )

> LGee, nem akarod esetleg kifejteni a véleményed?

Ami magat a munkat illeti, a te forditasod persze jobb (jo) lett (en azt hagynam bent), de az egesz szal mar az abszurdum hatarat surolja. Teny: A HUP-ra cikket bekuldok kozul senkinek nem kotelessege tokeletes helyesirassal rendelkezni. Ennek koszonhetoen keves hibatlan cikk van.

A legkezenfekvobb megoldas az, amit trey mondott: a patcheket kozvetlenul neki kellene kuldeni, o meg eldontene, hogy beteszi-e vagy sem. Amikor regebben meg hajlando voltam mailben elkuldeni nehany javitast, a tobbsege be is kerult.

Az angol forditas kemenyebb dolog. Hiaba vagyok szakfordito, meg az en forditasomba is siman bele lehetne kotni. Szerintem legkozelebb az ilyen forditasokat a forditoknak maguk kozt, maganban kellene megvitatni, hogy meg veletlenul se lehessen senkinek megalazo/egeto a dolog. Aki forditasra vallakozik, az meg ne sertodjon meg a kritikan. Foleg ha jogos...

rigidus: Szerintem tedd tul magad az egeszen. Szukseged van a HUP-ra. ;-) Lesz ez meg rosszabb is... En is visszajottem, mert az egesz tul "szorakoztato", semmint hogy erdemes lenne kimaradni belole. Egyszeruen nem lehet kibirni beleszolas nelkul.