( end | 2021. 09. 29., sze – 08:21 )

Azzal egyet is értek, hogy az összes, - némiképp pszichopata tulajdonságokkal megáldott, - nagy pénzek felett diszponáló, elit társaság jelentős része érdeklődik a fegyverek iránt. /ha a szexuális devianciák elfogadását olyan fontosnak tartja a társadalom egy része, akkor pszichopátia ezen fajtáját sem "söpörheti a szőnyeg alá", no.., csak az elfogadás szempontjából./

Ez is egyfajta kütyümániaként indul, adott esetben, egy a köreiben istenített fegyvertípus beszerzése érdekében nem kis pénzeket mobilizál. Ha meg van az "acél csoda", azt meg is kell mutatnia a többi hasonszőrűnek. A normalitás szellemében leginkább vadászaton lehet férfinak férfiakkal kapcsolódnia, vadász ritkán keresi más férfiak "fegyverét", beéri a sajátjával, ehhez elég "árja" gondolkodás szorult beléjük ezen divatos liberális trend ellen. (Tehát vannak azért pozitívumai is a vadászatnak, és a vadászatokon a "fórumtársak" által egyeztetett üzleti-politikai "kilövési tervek" fontosságára még nem is utaltam.)

A minden határon túli állatvédelem legalább olyan káros egy társadalomban, - és gondolok én itt a disznómra, aki napsütésben, 13 órakor fosztott meg a 8-as úton az autómtól, és zsarolóvírus módjára húzott le rólam több százezer forintot, hogy visszakaphassam. Azt a disznót első, hirtelen felindulásomban, - ha fegyverem lett volna, - én is, ott helyben lőttem volna agyon, 12 szer egymás után. Persze, ha előre tudtam volna mit tervez. (Utólag nem lehetett volna, mert az autóm megtorpedózása olyan jól sikerült neki, hogy abba rövid agónia után belepusztult. - Ez, egy még gonoszabb fajta.., pszichopata, öngyilkos merénylő disznó volt.)

Következtetésem, nem árthat rendszeresen némi gyérítés az ilyen károkozások ellen. (Most a kukorica földek tulajdonosainak elképzeléseiről nem is szóltam, mert az én "Dezsőm" is, - megelőző tolvajlást követően, - egy kukorica táblából vágódott az autóm alá.)

De a "világméretű kiállítás" inkább a "merjünk nagyot álmodni", - azaz igazán formai szempontból problémás:

https://www.youtube.com/watch?v=zflYfPHmnk4