( rigidus | 2006. 11. 02., cs – 16:52 )

Válasz lukit üzenetére

"Akkor inkabb ne irj egy szinvonalasnak mondott oldalra (legalabbis angolul)."

Kerlek, ettol nekem csak kenyelmesebb lesz es remelem, hogy ezzel oromet is okozok neked a jovoben. Esetleg megkerdezhetned azokat az olvasokat is akiknek a magyar szoveg kinaiul van es a semminel meg ez is jobb volt nekik.

Egyet ertek veled abban, hogy ez a kozosseg arrol szol, hogy hogyan szoktassuk le az embereket az onkentes munkarol. Erre kiba. nagy eroforrasokat is raforditunk, kampanyolunk, bannerezunk, tamogatunk, stb. NEHOGY valaki csinaljon valamit onkent!

Csak egy javaslat, hogy konstruktiv is legyek, legkozelebb ha szeretned megelozni, hogy angoltanar hijan inkopentens raero barmok forditgassanak onkent olyan cikkeket amelyek a latogatokra nezve segitseget nyujthatnak, akkor egy ilyen cikk megjelenesekor lehet bombazni jobbnal jobb angol forditasokkal a Trey email cimet. Ez sajnos nem tortent meg, igy kenytelen voltam arra hagyatkozni ami van: a sajat lehetosegeimre.

Mellesleg, a budos eletben talan ha 3-szor telepitettem OpenBSD-t, akkor sokat mondok. Az, hogy letoltik-e, vagy nem? Mit banom en. Rohadjon ott az ftp szerveren! Van a projektnek magyar tagja is, mi a francnak raboljam az idot a sajat fejlesztesembol, amit raadasul nyomorek kezekkel, kesztyuben irok. Nem fogod kitalalni kinek: Nektek...

A zarosoraim pedig csak roviden ezzel kapcsolatban, hogy a mai naptol befejeztem a kozossegi munkat a HUP-nak. Nem fogok tobbet forumokban segiteni, nem fogok tobb cikket bekuldeni es nem fogok tobbet a HupWiki-be irni.

Nem ez az elso hasonlo eset es azt hiszem, hogy matol talan el kene gondolkodnom azon, hogy a sajat projektemet elkeszultevel nem adom ki nyilt forrason. Talan zartan menobb, kiba. dragan, nem szetosztani nektek, fraszt! Nekem lesz nektek meg nem. Majd lesz nektek is ha megbecsulitek a mogotte levo erofesziteseket.

(kezdem erteni A'rpit)

---------------------
Minél korszakalkotóbb ötlettel állsz elő, annál több hülyén kell átverekedned magadat.