( ncc1701 | 2021. 09. 28., k – 14:41 )

A világon mindehol az van, h a kórházban levő betegek 95%-a oltatlan. Én nem az vagyok, akik linkekkel fogják bizonygatni az igazát. Ha nem hiszed, én pont leszarom. Btw orvos ismerős is mondja. És azt is, h mindenki oltassa be magát, meg, h kötelezővé kellene tenni.

Nagybátyám tavaly nyáron halt meg. Akkor még nem volt ennyi oltás. De a lényeg remélem átment. A kovid miatt halt meg. Mert nem látták el.

Haver otthon edzett, mivel nem járt egy ideig konditerembe. Otthon a hátára ültette az asszonykát, és úgy csinált fekvőtámaszt. Elötte 130kg-al szériázott. Na, ez lett a veszte, szokatlan mozdulat. Rotátor köpeny probléma. A sport pedig egészséges. Ezt az elején okosan belátták, tavaly valamiért bezártak mindent, fene érti miért szúrta a szemüket a népességnek az a ~0.05%-a, aki járt rendszeresen edzeni. Ennek, ha kimész a strandra (illetve nyáron kimentél) meg is lett a hatása, olyan szépen magára vette mindenki a disznóálarcot, h öröm volt nézni. És azóta sem járnak sokan, mert abbahagyták.

Igen, tavaly is végig jártam. Ha most lezárnak mindent, akkor is járni fogok, nekem a sport az életem része, mint a kaja, és a levegő. Kis taknyos korom óta edzek rendszeresen, nincs olyan szitu, amiért én abbahagynám. Még akkor sem, ha zombik özönlenék el az utakat.

A fenti miatt oltattam be magam. Mert minél többen beoltatják magukat, annál hamarabb végetér ez az idióta helyzet. Ne érts félre, mai napig úgy gondolom, hogy nekem az égvilágon semmi félnivalóm nincs ettől a vírustól.