( Gyuszk | 2021. 09. 23., cs – 16:20 )

Elhiszem, amit a hatvani kórház főorvosa állit, mert sosem adott okot rá, hogy a személye, szakmai hitelessége ne legyen meg. Ő a szakember, én meg a hallgató.

Az, hogy az USA-ban mit csináltak, kurvára semmi köze hozzá. Bocs, de ez nem érv semmire.

"A köze van hozzá, hogy olyan prognózisokat adott, amik hisztériakeltésre alkalmasak voltak és a hisztériakeltés volt az oka, hogy ennyi oltást felvettek az emberek. Szerinted mi köze hozzá? Orvos, aki a publikus tevékenységével segítette a gyógyszergyárakat."

Segitette, hogy minél több ember felvegye az oltást, következésképpen lassitja, legyűrje a járványt, kevesebb ember kerüljön kórházba. A vastaggal szedett és áthúzott szavad feltételezés, amit nem tudsz semmivel alátámasztani, csak teóriákkal. Az lehet hogy ráijesztett az emberekre, de nem a gyógyszergyárak, hanem a sikeres oltási kampány, az emberek egészsége érdekében.

Szóval látom hogy úgy érzed valamit bizonyitottál, de koránt sem. A "bizonyitékod" abban merül ki, hogy találtál egy random sztorit az óceán másik felén. Ez a legkevésbé sem alkalmas bizonyitéknak. Hozzá kell adni egy adag feltételezést, azt pedig nem vagyok hajlandó megtenni.

Elmondom, hogy nézne ki feltételes módban egy bizonyiték: számlákat találnak, ami bizonyitja, hogy x gyógyszergyár pénzeket juttat el főorvosoknak, döntéshozóknak. Videofelvételek, hangfelvételek, amik arról tanúskodnak, hogy a gyógyszergyárak és az orvosok összejátszanak az emberek életével játszva, stb . stb. Na ezek már bizonyitákok.

Az amit te hoztál, az egy ugyan valós történet, csak éppen a kapcsolat hiányzik ahhoz, amiről beszélünk. Azt te képzeled hozzá.