( Gyuszk | 2021. 09. 23., cs – 15:19 )

Miért rajtam kéred számon hogy az oltást helyettesitő egyéb dolgokkal senki nem foglalkozik? Én támogatok mindent, aminek van értelme meg haszna. Ne rajtam kérd számon. Amikor elmegyek a boltba, rendszerint én vagyok az egyetlen, aki FFP2 maszkban van.

"Persze, mert ha van védettségie, akkor már nem lehet fertőző, mi? Úristen... "

Akkor leirom sokadszorra is: nem kerül kórházba. Ez pedig sokszorosan bizonyitott tény. Az hogy te már egy főorvosnak sem hiszel, mert gyógyszerlobbi, az sajnos probléma a beszélgetésünk kapcsán.. Zacher Gábor is elmondta, a román kórház is leközölte az adatokat és számokat, de azok neked nem elég hitelesek. Sajnos ennél hitelesebb csak az lenne ha személyesen látogatnál el egy covid osztályra, és egyenként minden egyes beteget alaposan leinformálnál, amit egyrészt nem fognak engedni, másrészt irreális energia végigcsinálni. Sőt, igazából már megcsinálták mások az EÜ -ben, csak te nekik sem hiszel.

Ha senkiben és semmiben nem tudsz bizni, akkor sajnos nehéz lesz megértenünk egymást, ugyanis én elfogadom, hogy az élet számos területén a bizalom az egyik fő összetevő. Ha Zacher Gábor számokat nyilatkozik, akkor pl. azt elhiszem. Te meg nem hiszed el, és jössz azzal, hogy a gyógyszerlobbi érdekében hazudik. Szerintem ez nevetséges. Loop.