( TCH | 2021. 09. 23., cs – 15:14 )

Az aki nem olt, az aki nem veti alá magát a védettségi igazolványnak sem, bocs, de megkockáztatom hogy közösségellenesen viselkedik, és elvárja hogy a segge akkor is tisztára legyen nyalva, ha nem hajlandó semmilyen áldozatot és kockázatot vállalni. ... Azokról beszélek, akik picsognak, hogy no oltás, no korlátozás, kézzelfogható ötlet meg persze smafu.

Miközben a döntéshozók, a gyógyszergyárak és az orvosok meg semmilyen felelősséget nem vállalnak? Tudod ám hová mész te picsogni, de nagyon sürgősen... Kézzelfogható ötlet meg már 2019 óta számos van, de ezt mind lesöpörjük az asztalról, mertaméjnsztrímaszontahotycsakazótás.

Ennek a kisebbségnek a viselkedését ellensúlyozni lehet azzal, ha csak védettségivel lehet mondjuk szórakozóhelyre menni.

Persze, mert ha van védettségie, akkor már nem lehet fertőző, mi? Úristen... Hovatovább kapj már a fejedhez, a topicnyitó nem csak a szórakozóhelyekről tiltaná ki az oltatlanokat, hanem a boltokból és a gyógyszertárakból is. Nem baj? Mondom, a másik topicban kijelentette, hogy az oltatlan akkor is fizessen az ellátásért, ha nem is fertőzött és nem is kovid-related baja van, pl. eltörte a lábát, aztán, ha nincs pénze, akkor hajtsák be, vegyék el mindenét és menjen börtönbe. Nem akarsz fasisztát játszani? Pedig azt csinálod így.