( Gyuszk | 2021. 09. 23., cs – 15:06 )

Addig amig milliók vannak oltatlanul és veszélyeztetik a kórházi ellátás folytonosságát, valamit (például oltási igazolással történő előnyben részesitést) kell tenni, és ezt nem tudom nem támogatni.

Éppen most hoztunk román és magyar kórházi adatokat, frisseket, hiteleseket. 90% feletti az oltatlanok aránya a kórházban, tehát vagy oltsanak, vagy valamilyen korlátozással kapják el lassabban, kevesebben a betegséget.

Nekem ez a célom, érvem. Neked? Mit tennél te? Nekem nem az a célom hogy fasisztát játsszak, és nem is támogatnék senkit ebben. Mivel a családom is megsinylette a kórházi rendszer leállitását tavaly, az a célom, hogy ez ne történjen meg újra.

Az aki nem olt, az aki nem veti alá magát a védettségi igazolványnak sem, bocs, de megkockáztatom hogy közösségellenesen viselkedik, és elvárja hogy a segge akkor is tisztára legyen nyalva, ha nem hajlandó semmilyen áldozatot és kockázatot vállalni. Ne keverjük ide azokat akik nem kapHATnak oltást. Azokról beszélek, akik picsognak, hogy no oltás, no korlátozás, kézzelfogható ötlet meg persze smafu. Ennek a kisebbségnek a viselkedését ellensúlyozni lehet azzal, ha csak védettségivel lehet mondjuk szórakozóhelyre menni. Nem tudom nem támogatni, hiszen nem látok más mai, működő, létező alternativát. Erre ha mondasz egy jót, azonnal melléállok.