( TCH | 2021. 09. 23., cs – 14:50 )

Gyakorlatilag is

Gyakorlatilag nem tudjuk. Lehet, de nem biztos. A sajtó hazudozik, az ellene szóló híreket eltusolják. Pedig analizálni is lehetne a kudarc okát.

De addig amig ez nem lesz valóság, kell valami konkrétat az asztalra tenni, az pedig ott van, és oltásnak nevezik. Lehet hogy bele tudsz kötni itt-ott-amott, de összességében még mindig ezerszer jobb hogy van, mintha nem lenne.

Na, ezzel már egyet lehet érteni, de te eddig nem ezt mondtad. Mint eszköz, jó, hogy van, de nem varázsszer és nem fogja megoldani a járvány terjedését. Igen, az is valami, ha a kórházak terheltségét csökkenti, ez igaz, de a topic arról szól, hogy az oltatlanokat ki kéne tiltani mindenhonnan, lehetőleg a bolygóról is. (Ez a faszi esküszöm azért jár ide, hogy az oltatlanok ellen hergeljen, a másik topicban azt találta ki, hogy ha az oltatlan (nem fertőzött!) eltöri a lábát, neki akkor is fizetnie kelljen az ellátásért és ha nem tud, börtön. Ez nem vicc.) Márpedig pusztán az oltási kiskönyv nem garancia arra, hogy nem fertőzöl, tehát faszság kérni.

Hát azért ez nem igaz, csak bizonyos esetekben.

Azért ez megvan, hogy azt írtad le, hogy ez nem igaz, csak épp de? A kormány és a média már a negyedik oltást sulykolja, most itt tartunk és még csak szeptember van.