( TCH | 2021. 09. 23., cs – 14:38 )

Az nem megosztottság, amikor az ország összes háziorvosa közül egy tagadja meg az oltások beadását. Többről én nem tudok.

/o\ Ki beszél megtagadásról. Konszenzushiányról beszélünk.

Vagy valami adatod is van arról, hogy a magyar egészségügyi dolgozók hány százaléka nem hisz az oltás biztonságában és hatékonyságában?

Már megint hit...egyébként meg meg lehet nézni, hányan léptek ki. De akik bennmaradtak, azokról neked van adatod, hogy tényleg egyet is értenek a dologgal, vagy csak behódoltak, mert kell az állás?

Amikor majdnem 100%-uk beolttatta magát?

Persze, aki ott maradt, annak 100%-a beoltotta magát, mert különben kirúgták volna.

A szerinted létező teszt meg nem létezik

WTF? Hol mondtam, hogy létezik? Ne hazudj. Azt mondtam, hogy ha van hatékony és olcsó teszt.

- oltás

Az oltás a fertőzés terjedésének megállítására nem megoldás, mert az oltás nem véd meg magától a fertőzéstől. Az oltás a kórházak leterheltségének csökkentésére megoldás. (Elvileg.)

- ??? valamilyen opció, amit remélem mindjárt elmagyarázol

Ha nem magyaráztam el eddig hatvannyolcezerszer, akkor egyszer sem, csak direkt nem érted, mert a mainstream az isten és neki kell, hogy igaza legyen...
Már a kezdetektől fogva azt mondom, hogy egyrészt rá kell gyúrni a hatékony és olcsó tesztekre, hogy rögtön kiderüljön, ha valaki fertőzött és rá kéne gyúrni a hatékony gyógyszerekre is, hogy kibírja egy náthával, ha valaki fertőzött. Oké, ez utóbbit részben az oltás is fedi, ha passzol az elkapott variánshoz, de a gyógyszer jobb. Csak ezek nem állnak érdekében a gyógyszergyáraknak, nekik az a jó, ha ez a betegség itt marad forever és a kormányoknak minden évben le lehet passzolni annyi vakcinát, ami elég a lakosságnak hat vakcinára per kopf. (Már a negyedik oltásnál tartunk, pedig idén januártól oltanak.)