( TCH | 2021. 09. 23., cs – 12:42 )

Ezért mondtam, hogy akkor, ha van megbízható és olcsó teszt.

Nem kell, hogy otthonmaradjanak. Az oltás nem véd meg attól, hogy fertőződj és fertőzz, tehát ő sem jelent több kockázatot a társadalomra, mint az oltott, a saját kockázatát meg had vállalja, köszi.

Nem, nem potyautasok, fordítva ülsz a lovon. Ők nem kérték, hogy te pionírkodj és oltasd be magad. A közös érdek meg nagyon-nagyon kérdőjeles...majd pár év múlva kiderül, hogy tényleg közös érdek volt-e, vagy gyógyszergyári. Ha a vírus az oltásoknak köszönhetően eltűnt, akkor közös érdek volt. Ha még mindig itt lesz és még mindig oltani kell, akkor gyógyszergyári. De eddig dacára a vakcinálási kampányokba ölt irdatlan összegeknek és az abból eredő jelentős átoltottságnak, a vírus még mindig terjed - az oltottak között is. Konkrétan a deltára már azt írják, hogy a tüskefehérjéje annyira mutálódott, hogy a többi ellen felkészített immunrendszer nem fogja felismerni.

Pfffffffffffff... :D Ez most komoly? Ha engedélye van (csak az USA-ban!), akkor le van tesztelve és punktum? Mert korrupció nem létezik a világon se? (Pláne nem az USA-ban?) Aki mást mer állítani, az szemét tudománytagadó? Ez nettó vallásos bullshit volt. (És tekintély alapú érvelés.) Jó reggelt kívánok, vannak már infók a hosszú távú hatásairól? Nincsenek! Akkor átment minden szükséges lépésen és vizsgálaton? Nem!