( s7stM | 2021. 09. 17., p – 12:09 )

Az első verziója is legendás a játéknak, nagyon szerettem vele játszani anno. Az Imperium Galaktika II után, az SC I-t bámulva ültem a legtöbbet a gép előtt. :)) De csak a maga idejében volt jó nagyon. Én is elővettem már az IG-t is azóta (Steamen letölthető, még linuxon is fut.) De sajna már nem tudok annyi időt szánni rá, amennyit egy IG II megérdemelne és már nem is ugyanaz, mint amilyen akkor volt. Számomra legalábbis.

A Starcraft II nagyon-nagyon gyors, dinamikus játék. Amíg nem játszottam vele, azt hittem, hogy a FPS-eknél nincs gyorsabb játékmenet. Nos, az SCII-ben sosem lehetsz elég gyors, kivéve, ha koreainak születtél. :D A grafikáról nem is beszélve, nekem nagyon bejövős, azért a Blizzardnál tudják, hogy kell egy stratégiai játékot összehozni most is, nem csak '99-ben.

Más kérdés, h lesz.rják a linuxosokat. :( De ahogy halad a steamen is a linuxosok bevonása, talán egyszer (10 évet nekik még adok) a Blizzard is eljut ide és behúzza azt az 1-2%-kot (?) is, akik nem akarnak Windowst/Mac-et használni.