( TCH | 2021. 09. 17., p – 00:12 )

Te nem edukálni akarsz, hanem kötekedni, mert tőled más nem telik. Nem válaszoltál a kérdésre sem: miért nem kapcsolod be, hogy hagyja figyelmen kívül a domain mismatch-et? A titkosítás akkor is működik. Úgy az ISP nem látja, hogy mit töltesz le. Ez miért nem jó? Mit fáj neked, hogy közben a cert nem stimmel? Tán ideológiai seggfájást okoz, vagy mi?

Ez nem konteó, ezek megtörtént esetek, hogy megtörték a HTTPS-t, mert sérülékenység volt az SSL-ben, vagy a key-exchange-ben, vagy a driver feltette a saját certjét a MITM-hez. Nem sikerült elolvasni? (A Hacker News is konteóoldal?)
Az ukrán posztot sem én írtam, egy másik kolléga volt, de sebaj. Mondom, hogy analfabéta vagy. Megint nem tudtál elolvasni semmit, még egy nicket sem. Téged hogy lehet így komolyan venni?

Mit kellett volna itt mihez hozzátenni? Amit kérdeztél én megválaszoltam, csak nem tetszik a válasz. Te mit tettél itt hozzá bármihez? Vagy bárhol a hupon? Csak az embereket baszogatni jársz ide. (Nem csoda, hogy lassan mindenki le is szarja a véleményedet, még akkor is, ha egy adott ponton neked volna igazad.)
A PGP-t lehet, hogy benéztem a VPN kapcsán (próbálni még sose próbáltam, csak olvastam róla, de ezek szerint félreértettem valamit), de az én területem nem is a network. Te viszont self-proclaimed network-guru létedre úgy szopod fel a HTTPS-t, mintha fizetnének neked érte. (Tényleg, fizetnek?) Konteó. Ami megtörtént. Szerintem ne prézsmitálj szakmai hozzáértésről, mert kiröhögteted magad.
Felőlem engedd el nyugodtan, nekem nem fogsz hiányozni.