( dyra | 2021. 09. 15., sze – 16:28 )

Szerkesztve: 2021. 09. 15., sze – 16:29

Pár éve dolgoztam egy cégnek. A cégvezető és a felső vezetés irodáiban büszkén állt egy "diploma" aminek ez volt a neve "Tigris és a nyúl" Tehát sikeresen elvégezte a tigris és a nyúl szemináriumot.

Olyan is volt a cég. Nem ment valami a főnök leordította az alkalmazottakat. Na és persze akit lehetett azt meg is dugta (szerencsére csak a nőket). Sajnos az alkalmazottak java-része be is csicskult.

Nem hiszem, hogy okos dolog volt, aki tudott lopott vagy a saját ügyeit intézte nulla volt a lojalitás csak félelemből ment a cég.

Volt, hogy fültanúja voltam ahol leordította titkárnője fejét akit persze rendszeresen tömött, hogy neki miért van Porsche-ja másnak meg csak Trabantja és kb az volt a lényege, hogy akin lehet át kell gázolni.

Pár évre rá a 40-es évei elején vastagbélrákja lett nemsokára el is patkolt az utolsó évében megváltozott. Normális lett.

De hát ez a féle arrogancia iszonyat jellemző a mostani cégemnél is egy szerencse van a mátrix felépítés. Így a zsarnokok nem tudnak átpattogni a mi részlegünkre. Természetesen mindegyik jár Szabó Péter okosításaira az rendesen trendi ezeknél a topfickóknál.

Jó lenne még megélni, hogy eltűnik ezaféle attitude. Rossz nézni a cégek tucatjait ahol néha dolgozom, hogy egy - egy idiótától milyen rettegés van, hogy mennyi ideget és stresszt nyomnak bele ezek az idióták az alkalmazottakba.

Ez a majom Apple is micsoda "trendi" cég a vloggerek tucatjai nyomják a képünkbe az Apple logót közben gyerekmunka, rabszolgamunka, az alkalmazottak megalázása stb.. még a pszihologusom is azt használ komolyan csak ezért keresek majd mást, hogy a picsába tudnak egy ilyen majom cég fejlesztéseivel együtt élni? Közben a jóságról papolni meg a trendiségről. Az megy. "Müködik minden mint a pöpec" Ja büdös bunkó mennyi embernek cseszitek szét az életét, hogy neked ilyen frankó trendi szarod legyen?

áááá

Nem is dühöngök, mert nincs értelme.