( hunluki | 2021. 09. 14., k – 21:21 )

Szerkesztve: 2021. 09. 14., k – 21:21

TV --> se a filmek, se a sorozatok nem kötnek le, én inkább a klasszik kockulós fajta vagyok szóval meh

Új iPad mini --> Na ez frankó cucc, ellenben amire manapság használom arra a mini4 is elég (light netezés, filmre elalvás, gyereknek mese a kocsiban, telón lőtt képek/videók nézegetése) és még jön az iPadOS 15 is rá. Ettől függetlenül nagyon jó cucc, rákívántam, lehet jövőre majd jön de idén még kimarad.

AlmaWacs --> Továbbra is csak egy fancy kijelzőnek érzem ami rohadt drága, mi band tudja ami nekem kell, csendben ébreszt, szól ha sokat ülök, lépést és pulzust mér, illetve rezeg ha nincs nálam a telefon. Méretben még ez is ilyen éppenhogy elcsúszik szint, nehezen viselnék el egy batár krumplit a karomon. Ja és ezt elég hetente 20 percet tölteni.

iPhone 13 --> Mini nagyon begyere, OG SE-t már ideje lenne váltani de mostani HO időszakban nagyon keveset mozdulok ki, kevés felvétel készül, illetve amire kell azt alapvetően tudja és szoftveresen up2date. Üzemidő elég trágya de itthon/melóban/kocsiban ott a madzag, ha meg tudom hogy sokat kell menni akkor mobilaksiból egy picit zsebre vágok és jó vagyok. Viszont jövőre ha jön mini 14 akkor instant arra csere, vagy ha nem akkor olcsóbban 13 minire csere lesz.

13 pro --> meh, nem használnám ki, de legalább rohadt nagy.

A többi töltelék szintén meh.

Viszont összességében ez most egy egész jó event volt. Mármint tartalmilag, szakács Tim úgy nézett a kamerába mint valami sorozatgyilkos aki épp most darabolta fel az egyik áldozatát egy kenőkéssel.