( hunluki | 2021. 09. 06., h – 22:06 )

M1 macbook pro? Ha az MS nem lenne elfoglalva az új W11 start menüjével, az intel/amd meg az elavult x86 toldozásával akkor már rég lenne ARM-on futó win és kb mehetne a levesbe a mosatni összes jelképes üzemidjeű mobil értelemben fűtőtest jellegű gamer laptop.

Amúgy oké, érthető, rendben van, elfogadom amit írsz, de ez akkor sem lesz optimális megoldás csak egy igazából se laptopként, se gémer PC-ként használható öszvér. Akkor már inkább egy steamdeck és mellé egy sima laptop pl, de rendben, ahogy írtam nem én vagyok a célközönség.

Attól hogy széles piaci szegmens igazából az jön le hogy jól van marketingelve és emiatt sokan választják, illetve most a hw hiány miatt kb csak laptopba csomagolva kapod meg az új technológiát mert az asztali alkatrészeket elviszik a bányászok vagy amúgy sem tudnak belőle eleget gyártani. Nagyon sok gémer istván azért vesz gémer laptopot mert ez a menő és utána kb 2x viszi el az asztaláról mert második alkalommal rájön hogy kb annyira mobil megoldás hogy valahol még gurulós bőröndöt is adnak mellé.